הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 126

החל מיוני 2016

הבקשה שלה הייתה שאוכל ארוחת בוקר מסודרת והיא הציעה כמה אפשרויות אחת מהן הייתה דייסת קוואקר שאני מאד אוהבת בעיקר בחורף אבל ת’אכלס כל השנה.

01/12/2019

כשהתחלתי את פרוייקט החזרה לכושר של סלונה בשיתוף הולמס פלייס, נפגשתי עם הדיאטנית נטלי שבנתה לי תפריט מותאם לצרכים ולהרגלים שלי. אחת הבקשות שלה הייתה שאוכל ארוחת בוקר מסודרת והיא הציעה כמה אפשרויות. אחת האפשרויות הייתה דייסת קוואקר שאני מאד אוהבת בעיקר בחורף אבל ת’אכלס כל השנה.

 

אז מה להכין?

5 כפות שיבולת שועל (קוואקר) עבה*

1 כוס מים

1/4 כוס חלב סויה

1/4 כפית קינמון טחון

מעט פירות חתוכים

5 אגוזים או שקדים קצוצים

 

מבשלים את שיבלת השועל במים עם מכסה חצי סגור, מוסיפים את הקינמון ומבשלים עד לריכוך של הקווקר, אם צריך מוסיפים עוד קצת מים.

מסירים מהאש, מוסיפים את חלב הסויה ומעבירים לקערת הגשה.

מוסיפים פירות ואגוזים ואוכלים בתיאבון.

במנה שבתמונה הוספתי מעט פירות יער ונתתי טחינה קצרצרה בבלנדר מוט כדי שיתנו טעם וצבע לכל הדייסה.

 

* אם אתם אוהבים מתוק אפשר להוסיף כפית סילאן או מייפל.

* אפשר להשתמש גם בשיבולת שועל דקה להכנה מהירה, במקרהכזה אין צורך לבשל ואפשר למזוג מים רותחים ולחכות שתתנפח.

 

צילום: עדי כהן סימן טוב

צילום: עדי כהן סימן טוב

 

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים הסיפורים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל, מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

 

עוד מתכונים סרטונים ועדכונים:

מוזמנים גם לאתר החדש שלי www.happyvegan.co.il ולדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח

תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול ארוחות הקונספט שאני מארחת ופעילויות נוספות שלי.

 

הצצה אל מאחורי הקלעים לפני כולם :

לתמונות וסרטונים מדליקים מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

 

להיות חלק מהקהילה שלי:

מוזמנים גם אתם להצטרף לקהילה שהקמתי: “מדברים טבעונות בכיף

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה