הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 126

החל מיוני 2016

לקראת ההשקה, חברו יחד שף עמרי סיבול ממשק ברזילי ודן שורר היזם והבעלים של The nuts chef לגיבוש תפריט משובח ולארוחה מופלאה עם הגבינות החדשות.

27/07/2019

בשבוע שעבר הוזמנתי להשתתף בהשקה של מותג גבינות הקשיו החדש  The nuts chef

כטבעונית שעוסקת הרבה באוכל, מנחה סדנאות בישול וארוחות גורמה, אני שמחה על כל מותג חדש שמצטרף לשוק ומעשיר את המבחר הקיים והופך את המוצרים הטבעוניים לנגישים בכל בית.

אחד הדברים שהיו לי קשים במיוחד לוותר במעבר לטבעונות, היו הגבינות ובמיוחד גבינות גורמה, מה שסבתא שלי הייתה קוראת “גבינות מסריחות”. כשטיילנו בצרפת, היינו נכנסים לסופר וקונים מבחר גבינות משובחות וריחניות, ישבנו והתענגנו על מגש גבינות צרפתיות טובות עם בגט וזו הייתה הארוחה המושלמת בתבל.

כשבחרתי בטבעונות, זה היה מסיבות מוסריות, וויתרתי בלב כבד אבל מתוך מודעות על הפרק הזה בחיי ועל גבינות צרפתיות.

אבל לשמחתי, לאט לאט מוקמים עסקים ומותגים טובים של גבינות משובחות שלא מביישות את יצרני הגבינות הרגילות וכל פעם שמוקם מיזם חדש כזה אני מאושרת.

אז בשבוע שעבר הוזמנתי להשקה של מותג גבינות הקשיו החדש  The nuts chef במסעדת “משק ברזילי” שהיא עצמה מסעדת שף טבעונית משובחת שנחשבת למותג חזק ומושכת אליה טבעונים וחובבי אוכל טוב מהארץ ומהעולם. כבר אכלתי בעבר במשק ברזילי ואני תמיד סומכת על האוכל הטוב שלהם.

לקראת ההשקה, חברו יחד דן שורר היזם והבעלים של The nuts chef  ושף עמרי סיבול ממשק ברזילי, לגיבוש תפריט משובח ולארוחה מופלאה עם הגבינות החדשות.

dav_soft

 

בין המנות שהוגשו:

bst_soft

שיפודי גבינת קשיו קשיורלה עם אבטיח,  עגבניות שרי ופסטו

הגבינה הייתה נימוחה והשילוב של הרוטב המלוח והאבטיח המתוק היו מעולים.

 

mde_soft

מרק גספצו עם גבינת קשומנת בסגנון גבינת שמנת

גבינה רכה ונעימה  בשילוב הקרקר הייתה ביס מושלם

 


IMG_20190725_115944

אגס מקורמל עם קשיומור, גבינה בסגנון גבינת סנט מור, אגוז מלך קלוי ומייפל

המנה מצויינת המשלבת מתוק ומלוח, המרקם של הגבינה עשיר ומלטף

 

 

IMG_20190725_121245עגבניית שרי ממולאת בקשיומנת עגבניות מיובשות על מצע קרם חצילים שמן זית זעתר וסומק מקושט בעשבי תיבול

 

dav_soft

רביולי פתוח עם “אגדת קשיו” חמאת קשיו מעולה, יין לבן גרידת לימון וקשיומנת שום שמיר

מדובר במנת גורמה, החמאה ממש מצויינת ומעשירה מאד את המנה

 

dav_soft

גלילות זוקיני ממולאות בקשיומנת שום שמיר על מצע עלי תרד ושקדים

שילוב מצויין בין כל הרכיבים ומנה נפלאה

 

dav_soft

לחמניות באן מאודות עם כרוב צלוי בחמאת קשיו, קטיפת קשיו בסגנון ברי, צ’אטני אגסים ורוקט

שוב, מנה המשלבת מרקמים וטעמים רבים, השילוב היה מצויין והגבינה נהדרת.

 

IMG_20190727_115839

קשיוברט  בסגנון קממברט צלויה עם שום קונפי רוזמרין ומייפל

גבינה רכה, חריפה בטעם עם מעטפת עובש וארומה ממש כמו של קממברט, השילוב עם המייפל היה מצויין

 

IMG_20190727_115724

לקינוח תאנים צלויות עם גבינת קשיו שמנת עם גרידת למון וקינמון

מעדן מענג מתוק במידה ורך, השילוב של השמנת עם גרידת לימון, קינמון ומייפל היה מושלם.

 

 

הארוחה הייתה כמובן משובחת, והגבינות טעימות מאד ובהחלט עומדות בסטנדרטים הגבוהים שלי.

 

היזם של  The Nuts Chef הוא איש העסקים והאמן דן שורר.

שורר מספר  “כחובב גבינות מושבע חיפשתי תחליף ראוי אחרי שבחרתי בתזונה טבעונית. בהתחלה הכנת לעצמי קרם בשמל מזרעי חמניה ומשם המשכתי לעוד מוצרים כשבני המשפחה שימשו כנסיינים שלי.

המטרה שלי היא לייצר תחליף איכותי טבעוני לגבינות מובחרות, כאשר השאיפה היא ליצור מעדנים ברמה גבוהה מבחינה קולינרית”

את מוצרי The Nuts Chef   ניתן להשיג באתר thenutschef.co.il

או בחנויות טבע, כ”ניצת הדובדבן”, “טבע קסטל”, am:pm ובמעדניות נבחרות.

מוצרי The Nuts Chef:
אגדת קשיו: מעדן קשיו בסגנון חמאה צרפתית מעודנת. 25 ₪ לצנצנת.
קטיפת קשיו: מעדן קשיו במרקם קשה וקטיפתי. 27 ₪ לחבילה.
קשיו-מור: מעדן קשיו במרקם ובטעם של סינט-מור צרפתית. 30 ₪ לחבילה.
קשיו-עז: מעדן קשיו במרקם ובטעם גבינת עזים צרפתית. 27 ₪ לחבילה.
קשיומנת טבעי: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת שמנת. 30 ₪ לצנצנת.
קשיומנת עגבניות מיובשות ובזיליקום: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת שמנת עם עגבניות מיובשות בשמש, בזיליקום ונגיעות שום. 30 ₪ לצנצנת.
קשיומנת שום שמיר: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת שמנת עם שום ושמיר. 30 ₪ לצנצנת.
קשיורלה: מעדן קשיו במרקם ובטעם של מוצרלה די בופאלו. 30 ₪ לחבילה.
קשיוברט: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת קממבר צרפתית מעולה. 46₪ לחבילה.

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים הסיפורים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

עוד מתכונים סרטונים ועדכונים:

באתר החדש שלי www.happyvegan.co.il ובדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח  תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול ארוחות הקונספט שאני מארחת ופעילויות נוספות שלי.

 

הצצה אל מאחורי הקלעים לפני כולם :

לתמונות וסרטונים מדליקים מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

 

להיות חלק מהקהילה שלי:

מוזמנים גם אתם להצטרף לקהילה שהקמתי: “מדברים טבעונות בכיף

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה