הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 120

החל מיוני 2016

ממרח כיפי ומשביע, קל מאד להכנה ופשוט טעים.

15/04/2019

ממרח כיפי וטעים, אין לו באמת בטעם של כבד אבל הוא קצת מזכיר למי שמתגעגע, קל מאד להכנה ופשוט טעים.

המצרכים:

2 כוסות עדשים ירוקות או שחורות מבושלות (בערך כוס וקצת לפני הבישול)

2 בצלים גדולים

כוס אגוזי מלך טבעיים לא קלויים

מעט מיץ לימון סחוט

כ 1/2 כפית תבלין לקציצות (בהרט/ ראס אל חנות)

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

לעבודה:

את הבצל  פורסים ומקרמלים: מטגנים לאט והיטב במעט שמן זית עד שמתקרמל (זהירות לא לשרוף), מניחים בצד מחצית מכמות הבצל ואת השאר מעבירים למעבד מזון יחד עם כל הרכיבים האחרים.

מרסקים בפולסים עד ליצירת ממרח במרקם שאוהבים (אני אוהבת מרקם גס מעט, לא חלק לגמרי).

טועמים ומתקנים תיבול. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.

 received_10212547628035207

 צילומים: דניאל ולדמן

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים, הסיפורים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

עוד מתכונים סרטונים ועדכונים:

באתר החדש שלי www.happyvegan.co.il ובדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח  תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול ארוחות הקונספט שאני מארחת ופעילויות נוספות שלי.

 

הצצה אל מאחורי הקלעים לפני כולם :

לתמונות וסרטונים מדליקים מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

 

להיות חלק מהקהילה שלי:

מוזמנים גם אתם להצטרף לקהילה שהקמתי בפייסבוק: “מדברים טבעונות בכיף – אפשר להתייעץ ולשוחח בכל נושא הקשור לטבעונות או צמצום השימוש בחומרי גלם מן החי.

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

שמן זית, שום טרי, פול וארטישוק - מתכונים שמחים וטבעוניים לפסח

פסח, הוא חג נהדר, אביב, פריחה, המון ירקות מגניבים כמו ארטישוק, פול ושום טרי ממלאים את השווקים, אפשר לטייל בכיף והכל פורח ומריח כמו  חנות פרחים. אני אוהבת את ההתרגשות...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה