הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני. מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי איך לבשל טעים ובריא בקלות. סרטוני הדרכה, טיפים ומתכונים נוספים בדף הפייסבוק... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני. מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי איך לבשל טעים ובריא בקלות. סרטוני הדרכה, טיפים ומתכונים נוספים בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 128

החל מיוני 2016

ממרח כיפי ומשביע, קל מאד להכנה ופשוט טעים.

15/04/2019

ממרח כיפי וטעים, אין לו באמת בטעם של כבד אבל הוא קצת מזכיר למי שמתגעגע, קל מאד להכנה ופשוט טעים.

המצרכים:

2 כוסות עדשים ירוקות או שחורות מבושלות (בערך כוס וקצת לפני הבישול)

2 בצלים גדולים

כוס אגוזי מלך טבעיים לא קלויים

מעט מיץ לימון סחוט

כ 1/2 כפית תבלין לקציצות (בהרט/ ראס אל חנות)

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

לעבודה:

את הבצל  פורסים ומקרמלים: מטגנים לאט והיטב במעט שמן זית עד שמתקרמל (זהירות לא לשרוף), מניחים בצד מחצית מכמות הבצל ואת השאר מעבירים למעבד מזון יחד עם כל הרכיבים האחרים.

מרסקים בפולסים עד ליצירת ממרח במרקם שאוהבים (אני אוהבת מרקם גס מעט, לא חלק לגמרי).

טועמים ומתקנים תיבול. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.

 received_10212547628035207

 צילומים: דניאל ולדמן

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים, הסיפורים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

עוד מתכונים סרטונים ועדכונים:

באתר החדש שלי www.happyvegan.co.il ובדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח  תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול ארוחות הקונספט שאני מארחת ופעילויות נוספות שלי.

 

הצצה אל מאחורי הקלעים לפני כולם :

לתמונות וסרטונים מדליקים מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

 

להיות חלק מהקהילה שלי:

מוזמנים גם אתם להצטרף לקהילה שהקמתי בפייסבוק: “מדברים טבעונות בכיף – אפשר להתייעץ ולשוחח בכל נושא הקשור לטבעונות או צמצום השימוש בחומרי גלם מן החי.

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

Thumbnail

מקושקשת טבעונית מעלפת - או: למה לא חייבים ביצים לארוחת הבוקר

כשעוברים לטבעונות פתאום יש איזה חור בתפריט והמון סימני שאלה; אז מה אוכלים למנה עיקרית? מה אפשר למרוח בכריך? ומה לעזאזל אוכלים טבעונים בארוחת הבוקר? ואחרי כל השאלות הללו, לאט לאט מתחילים הדברים להתבהר ומגלים שהתפריט...

תגובות

פורסם לפני 4 years
Thumbnail

ארוחה לסופשבוע חורפי נוסף

קר וסוער בחוץ אבל בלב חם ונעים. סוף השבוע כבר כאן והנה ההצעה שלי לתפריט מחמם ומנחם לסוף השבוע. מוזמנים לצלם את מה שהכנתם ולשתף אותי. קלצונה עם גבינת קשיו וירקות ...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...