הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 119

החל מיוני 2016

זו אחת המנות המנצחות שלי לפסח, כזו שכולם אוהבים ומיד נגמרת ראשונה.

15/04/2019

מנה חגיגית, מרשימה וטעימה, בניחוח הודי.

לארטישוק

1 חבילת תחתיות ארטישוק, מבושלות עד לריכוך חלקי במים עם טיפה לימון (15-20 דקות)

1 כוס עדשים ירוקות/שחורות, מבושלות

1 בצל + כ-5 פטריות מטוגנים יחד

2-3 כפות טחינה

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

2-3 כפות קמח חומוס(במידת הצורך)

received_10212547621475043

 

לרוטב:

פחית קרם קוקוס (17% שומן לפחות)

1 כף תבלין קארי הודי

1 כף קורנפלור

2 בצלים גדולים או שילוב של בצל, כרישה, שומר

1 כוס אפונה טריה

חופן כוסברה קצוצה לקישוט

מכינים:

לרוטב:

פורסים את הבצלים ומאדים במעט שמן זית, מוסיפים קרם קוקוס מדולל במעט קורנפלור, מתבלים בקארי ומלח ומבשלים עד שמסמיך מעט, מוסיפים את האפונה ומסירים מהאש.

לארטישוק:

מרסקים את כל חומרי המילוי יחד לעיסה אחידה ודביקה שניתן ליצור ממנה קציצה, במידה והקציצה לא מגובשת ניתן להוסיף טחינה ו/או קמח חומוס. מדביקים את הקציצה בעדינות בשקע של הארטישוק.

מניחים את הארטישוק בתוך הרוטב ומבשלים עוד כ-10 דקות

 received_10212547634195361Picture_20170331_134329722

 צילומים: דניאל ולדמן

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים הסיפורים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

 

 

עוד מתכונים סרטונים ועדכונים:

מוזמנים להצטרף לדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים וסרטונים שאני מעלה. תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול והטיולים הקולינרים שלי.

 

הצצה אל מאחורי הקלעים לפני כולם :

לתמונות וסרטונים מדליקים מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

 

להיות חלק מהקהילה שלי:

מוזמנים גם אתם להצטרף לקהילה שהקמתי: “מדברים טבעונות בכיף

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

שמן זית, שום טרי, פול וארטישוק - מתכונים שמחים וטבעוניים לפסח

פסח, הוא חג נהדר, אביב, פריחה, המון ירקות מגניבים כמו ארטישוק, פול ושום טרי ממלאים את השווקים, אפשר לטייל בכיף והכל פורח ומריח כמו  חנות פרחים. אני אוהבת את ההתרגשות...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה