הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני. מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי איך לבשל טעים ובריא בקלות. סרטוני הדרכה, טיפים ומתכונים נוספים בדף הפייסבוק... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני. מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי איך לבשל טעים ובריא בקלות. סרטוני הדרכה, טיפים ומתכונים נוספים בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 127

החל מיוני 2016

זו אחת המנות המנצחות שלי לפסח, כזו שכולם אוהבים ומיד נגמרת ראשונה.

15/04/2019

מנה חגיגית, מרשימה וטעימה, בניחוח הודי.

לארטישוק

1 חבילת תחתיות ארטישוק, מבושלות עד לריכוך חלקי במים עם טיפה לימון (15-20 דקות)

1 כוס עדשים ירוקות/שחורות, מבושלות

1 בצל + כ-5 פטריות מטוגנים יחד

2-3 כפות טחינה

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

2-3 כפות קמח חומוס(במידת הצורך)

received_10212547621475043

 

לרוטב:

פחית קרם קוקוס (17% שומן לפחות)

1 כף תבלין קארי הודי

1 כף קורנפלור

2 בצלים גדולים או שילוב של בצל, כרישה, שומר

1 כוס אפונה טריה

חופן כוסברה קצוצה לקישוט

מכינים:

לרוטב:

פורסים את הבצלים ומאדים במעט שמן זית, מוסיפים קרם קוקוס מדולל במעט קורנפלור, מתבלים בקארי ומלח ומבשלים עד שמסמיך מעט, מוסיפים את האפונה ומסירים מהאש.

לארטישוק:

מרסקים את כל חומרי המילוי יחד לעיסה אחידה ודביקה שניתן ליצור ממנה קציצה, במידה והקציצה לא מגובשת ניתן להוסיף טחינה ו/או קמח חומוס. מדביקים את הקציצה בעדינות בשקע של הארטישוק.

מניחים את הארטישוק בתוך הרוטב ומבשלים עוד כ-10 דקות

 received_10212547634195361Picture_20170331_134329722

 צילומים: דניאל ולדמן

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים, הסיפורים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

עוד מתכונים סרטונים ועדכונים:

באתר החדש שלי www.happyvegan.co.il ובדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח  תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול ארוחות הקונספט שאני מארחת ופעילויות נוספות שלי.

 

הצצה אל מאחורי הקלעים לפני כולם :

לתמונות וסרטונים מדליקים מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

 

להיות חלק מהקהילה שלי:

מוזמנים גם אתם להצטרף לקהילה שהקמתי בפייסבוק: “מדברים טבעונות בכיף – אפשר להתייעץ ולשוחח בכל נושא הקשור לטבעונות או צמצום השימוש בחומרי גלם מן החי.

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה