הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 109

החל מיוני 2016

11206113_10203391602385754_8933296321574479331_n

מחפשים מתכון קליל לימי הקיץ החמים?

משהו קל ומהיר להכנה, שיהיה גם משביע אבל לא מכביד?

אז הנה רעיון לסלט קייצי מלא כל טוב שמהווה ארוחה מלאה:

המצרכים (תשתוללו עם הכמויות):

עגבניות שרי

צנוניות

מלפפונים

עשבי תיבול שאוהבים (אני השתמשתי בפטרוזיליה ובזיליקום)

עדשים ירוקות או שחורות מבושלות

בורגול מושרה במים ומסונן

שמן זית, לימון

קשיו טבעי קלוי קלות במחבת יבשה

מערבבים יחד עגבניות , צנוניות ומלפפונים,  עדשים  מבושלות ובורגול, קוצצים את עשבי התיבול ומוסיפים.

 מערבבים הכל, ומתבלים בשמן זית ולימון ומקשטים בקשיו קלוי קלות על מחבת יבשה, והרי לכם ארוחה מלאה ומשביעה, עם חלבון מלא והמון ברזל.

גיוונים: אפשר להחליף קינואה במקום בורגול וגרגרי חומוס במקום עדשים – תתפרעו!

 

 

רוצים עוד מתכוני סלטים?

בתיאבון

מוזמנים להצטרף לדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם (ויש גם מבצעים ותחרויות)

 

אם נהניתם ואתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם 

אתם מוזמנים ללחוץ על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש.

חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה