הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 120

החל מיוני 2016

את אחת מהארוחות הטובות שאכלתי אי פעם הכינה שף ענבל רוקח מ אניבה Anibaשעורכת ארוחות שף מדהימות לאנשים פרטיים ולקבוצות. זה היה במסגרת סוף שבוע קסום שהפיקה וארגנה לפרטי פרטים שירלי גולן האלופה שהיא צלמת בחסד ומפיקת סיורי בוטיק מוכשרת. ענבל הגישה לנו ארוחה מדוייקת וטעימה בטירוף, כזו שהתענגתי על כל ביס ומזמן מזמן לא אכלתי כמוה. אני שמחה לארח כאן את ענבל ואת המתכון לחציל המדהים שהגישה, שבאורח פלא ממש לא קשה להכנה.

28/01/2019

את אחת מהארוחות הטובות שאכלתי אי פעם הכינה שף ענבל רוקח מ אניבה Anibaשעורכת ארוחות שף מדהימות לאנשים פרטיים ולקבוצות.

זה היה במסגרת סוף שבוע קסום שהפיקה וארגנה לפרטי פרטים שירלי גולן האלופה שהיא צלמת בחסד ומפיקת סיורי בוטיק מוכשרת. (אם אתם בעניין של טיול קבוצתי מלא בפעילויות מהנות ואוכל טעים צרו קשר עם שירלי והיא תגשים לכם את הפנטזיות).

הארוחה התקיימה במתחם הצימרים “בית בטבע” במושב שדה אליעזר באזור אגמון החולה, מקום קסום בפני עצמו.

ענבל הגיעה עם חברה נוספת והגישה לנו ארוחה מדוייקת וטעימה בטירוף, כזו שהתענגתי על כל ביס ומזמן מזמן לא אכלתי כמוה.

ענבל עבדה בעבר במסעדת זכאים וקיבלה הרבה השראה מהשף הראל זכאים.

הצלחתי לשכנע את ענבל המקסימה לשחרר עבורכם את המתכון לחציל המדהים שהגישה, שבאורח פלא ממש לא קשה להכנה.

אז בשמחה ועונג גדול אני מציגה בפניכם את ענבל רוקח המדהימה שבוודאי עוד נשמע עליה רבות ואת החציל המעולה שלה.
ואם אתם מתכננים לבקר בצפון ורוצים להתפנק בארוחת שף משובחת על טהרת הצומח או אם אתם מתכננים ארוע בכל מקום בארץ וצריכים קייטרינג מעולה – צרו קשר עם ענבל.
ותגידו שאני שלחתי אתכם.

צילום: רויטל ברוך

צילום: רויטל ברוך


 

חציל הפתעה – חציל בלאדי במילוי גבינת שקדים ברוטב עגבניות

3 חציל בלאדי

2 כוסות שקדים קלופים ופרוסים

1/2 לימון בינוני

1/2 כוס מים

4 שיני שום

10 עגבניות

אורגנו טרי

שמן זית

מלח

 

 

איך זה עובד?

מניחים חצילים על אש גלויה וצולים.
הופכים לצד השני, כאשר החציל רך לגמרי, מורידים מהאש.
מעבירים למסננת להתקרר ולהגיר נוזל.
קולפים את קליפת החציל החרוכה ומניחים בצד.

 

 

רוטב עגבניות

חותכים את העגבניות לקוביות של 1 ס”מ, את השום בוצעים, לא לחתוך דק בכדי שלא ישרף.
מחממים סיר עם תחתית עבה, עם 2 כפות שמן זית, מטגנים את השום עד שעולה ניחוח, אפשר להוסיף צ’ילי חריף.
כשהמחבת חמה מספיק, מוסיפים את העגבניות. ממתינים עד שיהפכו לרוטב סמיך וקרמי.
אפשר לטחון  את הרוטב בבלנדר מוט. מתבלים במלח ואם הרוטב חמוץ אפשר להוסיף רבע כפית סוכר.

 

גבינת שקדים
בעזרת בלנדר רגיל או מוט, טוחנים שקדים פרוסים עם חצי כוס מים. מוסיפים מיץ לימון וחצי כפית מלח עד לקבלת מרקם חלק.

 

צילום: עדי כהן סימן טוב

צילום: עדי כהן סימן טוב

 

אפיה קלה והגשה

מחממים תנור ל 250 מעלות.

לוקחים כל חציל, חותכים אותו לרוחב, מורחים וממלאים אותו בכף גדושה של גבינת שקדים,
מעל הגבינה מפזרים אורגנו או זעתר טרי.
בתבנית בעומק של כ 3 ס”מ ממלאים שכבה של רוטב, כחצי מהגובה.
מסדרים  את החצילים בתבנית ומכניסים לתנור לחריכה וצמצום של הרוטב.
אופים בתנור לכ 15 דקות.

מגישים לצד לחם טרי.

 

צילום:רויטל ברוך

צילום:רויטל ברוך

ליצירת קשר עם ענבל התקשרו 054-722-6500

 

רוצים עוד תבשילים טעימים?

קציצות טופו ברוטב רוזה קוקוס

רטטוי קפריסאי

קציצות טופו סלק ברוטב עגבניות

כדורי תפוחי אדמה בקארי קוקוס

ריזוטו פטריות וערמונים

תבשיל שעועית ותרד-פקיילה טריפוליטאית מדהימה

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים, הסיפורים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

עוד מתכונים סרטונים ועדכונים:

באתר החדש שלי www.happyvegan.co.il ובדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח  תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול ארוחות הקונספט שאני מארחת ופעילויות נוספות שלי.

 

הצצה אל מאחורי הקלעים לפני כולם :

לתמונות וסרטונים מדליקים מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

 

להיות חלק מהקהילה שלי:

מוזמנים גם אתם להצטרף לקהילה שהקמתי בפייסבוק: “מדברים טבעונות בכיף – אפשר להתייעץ ולשוחח בכל נושא הקשור לטבעונות או צמצום השימוש בחומרי גלם מן החי.

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

שמן זית, שום טרי, פול וארטישוק - מתכונים שמחים וטבעוניים לפסח

פסח, הוא חג נהדר, אביב, פריחה, המון ירקות מגניבים כמו ארטישוק, פול ושום טרי ממלאים את השווקים, אפשר לטייל בכיף והכל פורח ומריח כמו  חנות פרחים. אני אוהבת את ההתרגשות...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה