הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 119

החל מיוני 2016

טו’ בשבט הוא חג שאני אוהבת במיוחד, יש באויר ריח של גשם ואדמה, המון ירוק מסביב ופריחה, השקדיות פורחות והן יפייפיות – וגם, זה יום ההולדת שלי.כשבסלונה ביקשו ממני להשתתף בפרוייקט ט”ו בשבט הסכמתי בשמחה כי זה החג שלי. אז הנה סלט מעולה, בריא, טעים, מגניב, חגיגי, ללא גלוטן, דל קלוריות, שמתאים לכל השנה – מה צריך יותר מזה?

16/01/2019

טו’ בשבט הוא חג שאני אוהבת במיוחד, יש באויר ריח של גשם ואדמה, המון ירוק מסביב ופריחה, השקדיות פורחות והן יפייפיות – וגם, זה יום ההולדת שלי :).

השנה יום הולדת מיוחד, עגול ומלא משמעויות:

לראשונה בחיי אני עצמאית לגמרי, לא בחצי משרה, מנהלת 2 עסקים עמוסים מאד ונהנית מכל רגע, עושה המון דברים מהנים ופוגשת המון אנשים חדשים ומקסימים.

cof

כשבסלונה ביקשו ממני להשתתף בפרוייקט טו’ בשבט הסכמתי בשמחה כי זה החג שלי.

אז הנה ההצעה שלי לסלט מעולה, בריא, טעים, מגניב, חגיגי, ללא גלוטן, דל קלוריות, שמתאים לכל השנה – מה צריך יותר מזה?

 cof

אז מה צריך?

1 כרובית בינונית ויפה

1 צרור גדול של עשבי תיבול שונים: כוסברה, פטרוזיליה, בזיליקום (רק עלים) נענע ( רק עלים) סלרי…

1 כוס תערובת של אגוזים ופירות יבשים שאוהבים

2-3 כפות שמן זית (אפשר יותר)

מיץ לימון טרי (תלוי בגודל הסלט ובטעם שלכם – בין 1/2 לימון ללימון שלם)

מלח בהתאם לטעם.

לעבודה

מפרקים את הכרובית לפרחים ומשרים כמה דקות בקערה עם מים ומעט חומץ.

משרים את הפירות היבשים בקערית עם מעט מים רותחים (עד לכיסוי)

קוצצים את האגוזים.

מסננים ושוטפים את הכרובית ומעבירים למעבד מזון, מרסקים בפולסים עד לקבלת פירורים קטנטנים.

שוטפים, מנערים וקוצצים את עשבי התיבול קטן קטן.

קוצצים את הפירות הלחים ששהו במים הרותחים למקלות.

מעבירים את הכרובית והעשבים לקערה, מתבלים בשמן זית, מלח ולימון, מערבבים וטועמים.

מוסיפים את האגוזים הקצוצים, והפירות הלחים, מערבבים, טועמים ומגישים.

 cof

שיהיה חג נהדר

רוצים עוד מתכוני סלטים?

סלט עגבניות וגרגרי חומוס קייצי
סלט ים תיכוני רענן
סלט חיטה עדשים ואבוקדו
סלט בורגול ועדשים
סלט חצילים ועגבניות מבושל

סלט תפוחי אדמה

 

צילום: עדי כהן סימן טוב

תודה לחברתי מירית הללי על הפלייסמט המשגע שהכינה במיוחד עבורי.

מירית מכינה עבודות מקרמה יחודיות בעבודת יד וגם מקיימת סדנאות מקרמה. כדאי להציץ בגלריה שלה באינסטגרם: [email protected]

נהניתם?

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים הסיפורים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

 

עוד מתכונים סרטונים ועדכונים:

מוזמנים להצטרף לדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים וסרטונים שאני מעלה. תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול והטיולים הקולינרים שלי.

הצצה אל מאחורי הקלעים לפני כולם :

לתמונות וסרטונים מדליקים מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

להיות חלק מהקהילה שלי:

מוזמנים גם אתם להצטרף לקהילה שהקמתי: “מדברים טבעונות בכיף” שם ניתן להשתתף בדיונים ולחלוק מידע (ויש גם הרבה הפתעות ומתנות שוות לחברים)

לבשל יחד איתי:

רוצים להצטרף לסדנאות הבישול שלי? מידע על הסדנאות תוכלו לראות כאן להרשמה צרו קשר ב 052-6393378

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

על אוכל טבעוני במלונות ומתכון לחביתה טבעונית מנצחת

בשנים האחרונות, עולם הקולינריה עבר מהפך, טבעונות הפכה מ"טרנד חולף של קבוצת אנשים מוזרים" לאורח חיים לגיטימי ומוכר. כמעט בכל משפחה בישראל יש היום לפחות טבעוני/ת אחד/ת או כזה שבדרך, מסעדות ובתי מלון המכבדים את עצמם השכילו...

תצוגה מקדימה

גרנולה ביתית בצ'יק ואיך גיליתי על עצמי עוד משהו חדש

בסדנאות הבישול שאני מקיימת אני תמיד פותחת ומספרת על עצמי: על כך שאני מבשלת מגיל 9,  שאני אוהבת לבשל  ולהמציא מתכונים, שכשהחלטתי להפוך לטבעונית (מסיבות מוסריות) פתאום הבנתי שחלק גדול מאד ממה שאני מכירה ויודעת על בישול,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה