הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני. מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי איך לבשל טעים ובריא בקלות. סרטוני הדרכה, טיפים ומתכונים נוספים בדף הפייסבוק... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני. מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי איך לבשל טעים ובריא בקלות. סרטוני הדרכה, טיפים ומתכונים נוספים בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 128

החל מיוני 2016

“לשם” הינה “גבינה” מקשיו בסגנון גבינה צפתית, מאד עדינה וניטראלית בטעמה, והיא מצויינת כפי שהיא ומעולה באפיה. בחרתי לשלב את ה”לשם” באמפנדס, הוספתי תירס ומעט גבינת “פנינה” (בסגנון מוצרלה) שמותכת בחום וקיבלתי מאפים פיקנטים פריכים, עם תערובת גבינות נמסה נהדרת.

04/12/2018

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

שנה טובה

אז לכבוד השנה החדשה שמגיעה אלינו ממש אוטוטו, הפעם לא מתכון אלא פוסט של טיפים לשנה טובה ומוצלחת. 5  הדברים שיעשו לכם שנה טובה יותר: 1. תיהנו ממה שאתם עושים - מיצאו משהו שאתם אוהבים לעשות ונסו להקדיש לו מעט זמן באופן...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה