הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 109

החל מיוני 2016

“לשם” הינה “גבינה” מקשיו בסגנון גבינה צפתית, מאד עדינה וניטראלית בטעמה, והיא מצויינת כפי שהיא ומעולה באפיה. בחרתי לשלב את ה”לשם” באמפנדס, הוספתי תירס ומעט גבינת “פנינה” (בסגנון מוצרלה) שמותכת בחום וקיבלתי מאפים פיקנטים פריכים, עם תערובת גבינות נמסה נהדרת.

04/12/2018

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

קיש ירקות ים תיכוניים, או: זכרונות אהבה מפרובנס

לפני שנים רבות, כשעוד היינו צעירים, יפים, חטובים ונטולי ילדים, החלטתי יום אחד להפתיע את בנזוגי במתנת הפתעה ליום הולדתו,  באחד הבקרים, כמה ימים לפני יום ההולדת תוך שהוא מתארגן ליציאה לעבודה, הושבתי אותו לרגע, הגשתי קפה...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה