הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני. מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי איך לבשל טעים ובריא בקלות. סרטוני הדרכה, טיפים ומתכונים נוספים בדף הפייסבוק... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני. מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי איך לבשל טעים ובריא בקלות. סרטוני הדרכה, טיפים ומתכונים נוספים בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 128

החל מיוני 2016

הוא אמנם לא חג יהודי, אבל אולי כדאי לנו לאמץ אותו, כי יש בו משהו נכון: הודיה על הטוב שבחיינו, על חברים, משפחה ועל מזלנו הטוב. אז לכבוד חג ההודיה הנה מתכון למרק כתומים עם דלעת (כמובן) בטטה, גזר ועדשים כתומות

25/11/2018

IMG_20181117_132530ws
חג ההודיה הוא לא חג יהודי, אבל אולי כדאי לנו לאמץ אותו, כי יש בו משהו נכון:

הודיה על הטוב שבחיינו, על חברים, משפחה ועל מזלנו הטוב.
אז לכבוד חג ההודיה ומזג האויר הסגרירי הנה מתכון למרק כתומים עם דלעת (כמובן) בטטה, גזר ועדשים כתומות:

1 חתיכת דלעת קלופה וחתוכה
2 גזרים קלופים וחתוכים
1 בטטה קלופה וחתוכה
1 בצל קלוף וחתוך
1 כוס עדשים כתומות.

2 שיני שום

מלח ופלפל לפי הטעם

 IMG_20181117_152523ws

שמים הכל יחד בסיר עם מים מעל גובה הירקות ומבשלים עד שהירקות מתרככים והעדשים נמסות.
אם צריך להוסיף מים מוסיפים.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרסקים בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק לגמרי.
אם המרק סמיך כמו גרבר לדלל מעט.

טועמים ומתקנים תיבול.
אפשר לתבל בכוסברה קצוצה או זילוף של מעט שמן שומשום או קרם קוקוס.

 IMG_20181117_153137ws

נהניתם?

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

 

מוזמנים להצטרף לדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים וסרטונים שאני מעלה גם שם .

תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול והטיולים הקולינרים שלי.

לתמונות מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

מוזמנים גם להצטרף לקהילה שהקמתי “מדברים טבעונות בכיף” שם ניתן להשתתף בדיונים, להתעניין ולחלוק מידע בכל הקשור לצמצום השימוש במוצרים מן החי (ויש גם הרבה הפתעות ומתנות לחברים)

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

שנה טובה

אז לכבוד השנה החדשה שמגיעה אלינו ממש אוטוטו, הפעם לא מתכון אלא פוסט של טיפים לשנה טובה ומוצלחת. 5  הדברים שיעשו לכם שנה טובה יותר: 1. תיהנו ממה שאתם עושים - מיצאו משהו שאתם אוהבים לעשות ונסו להקדיש לו מעט זמן באופן...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

מקושקשת טבעונית מעלפת - או: למה לא חייבים ביצים לארוחת הבוקר

כשעוברים לטבעונות פתאום יש איזה חור בתפריט והמון סימני שאלה; אז מה אוכלים למנה עיקרית? מה אפשר למרוח בכריך? ומה לעזאזל אוכלים טבעונים בארוחת הבוקר? ואחרי כל השאלות הללו, לאט לאט מתחילים הדברים להתבהר ומגלים שהתפריט...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

קציצות טופו ברוטב רוזה קוקוס קרמי

אני כל הזמן מנסה ומאלתרת במטבח, לפעמים יוצא תבשיל נהדר ולפעמים - לא משהו. הפעם מהנסיון החדש, התקבלה מנה יפייפיה וטעימה בטירוף שלא יכולתי להפסיק לנשנש. הקציצות האלו נולדו ביום חורפי אחד, בעצם כשילוב של שני מתכונים אחרים...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה