הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 109

החל מיוני 2016

ליוונים יש תפריט ים תיכוני נהדר, עם חומרי גלם טריים, ירקות, שמן זית, עשבי תיבול, הכל טרי ובריא. אחת מהמנות האהובות היא פאבה: ממרח מאפונה צהובה שמכיל הרבה מאד ערכים תזונתיים חשובים, מזין וטעים. הנה מתכון קל ומהיר.

17/11/2018

ליוונים יש תפריט ים תיכוני נהדר, עם חומרי גלם טריים, ירקות, שמן זית, עשבי תיבול, הכל טרי ובריא.

אחת מהמנות האהובות היא פאבה, ממרח דומה מאד לחומוס המכיל אפונה צהובה. זה מתכון קל מאד להכנה שמכיל הרבה מאד ערכים תזונתיים חשובים, מזינה וטעימה.

אז הנה במיוחד בשבילכם מתכון לפאבה מסנטוריני:

IMG_20181108_181707

המצרכים:

1 כוס אפונה צהובה (להשיג בחנויוות קטניות)

1 בצל

2 שיני שום

שמן זית

IMG_20181108_181759

משרים 1 כוס אפונה צהובה בהרבה מים ל 24 שעות, שימו לב להחליף את המים 2-3 פעמים במהלך ההשריה.

מבשלים את האפונה בהרבה מים עם בצל שלם מקולף עד שמתרככת (זה לוקח הרבה זמן ואפשר בהחלט בסיר לחץ).

מסננים את האפונה, מוסיפים מלח, 2 שיני שום ו 2-3 כפות שמן זית ומרסקים בבלנדר מוט.

טועמים ובמידת הצורך מוסיפים שמן או מלח.

היוונים מגישים בעיטור של צלפים, אורגנו ושמן זית. אני הרגשתי פרועה מספיק כדי להוסיף פיסטוקים וצנוברים :)

btr

נהניתם?

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

מוזמנים לסדנאות הבישול הקרובות שלי:

ב23/11 סדנת תבשילים עדות ועמים – תבשילים נבחרים ממטבחים עממיים

ב30/11 סדנת קדירות ומרקים עם מרקים וקדירות מכל העולם

מוזמנים להצטרף לדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים וסרטונים שאני מעלה גם שם .
תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול והטיולים הקולינרים שלי.

לתמונות מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

מוזמנים גם להצטרף לקהילה שהקמתי “מדברים טבעונות בכיף” שם ניתן להשתתף בדיונים, להתעניין ולחלוק מידע בכל הקשור לצמצום השימוש במוצרים מן החי (ויש גם הרבה הפתעות ומתנות לחברים)

 

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

סלט חיטה עדשים ואבוקדו עם פרי ואגוזי קשיו

סלטים הם דרך נהדרת לקבל שפע של ויטמינים, מינרלים ועוד המון דברים טובים לגוף בצלחת אחת. השילוב של ירקות בצבעים שונים, עשבי תיבול, דגנים, קטניות ואגוזים יחד מעניק לגוף בוסט של אנרגיה ובריאות, תחושת שובע וקלילות. השבוע...

תצוגה מקדימה

שמן זית, שום טרי, פול וארטישוק - מתכונים שמחים וטבעוניים לפסח

פסח, הוא חג נהדר, אביב, פריחה, המון ירקות מגניבים כמו ארטישוק, פול ושום טרי ממלאים את השווקים, אפשר לטייל בכיף והכל פורח ומריח כמו  חנות פרחים. אני אוהבת את ההתרגשות...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה