הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 119

החל מיוני 2016

לקראת החורף, הנה מתכון פשוט וטעים למרק דאבל עדשים עם 2 סוגי עדשים: העדשים הכתומות ושיבולת השועל נמסים בבישול ומסמיכים את המרק ומתקבל מרק עשיר סמיך וטעים במיוחד

10/11/2018

מרק עדשים. ככה פשוט ככה טעים.

 

IMG_20181107_123153

אני חובבת עדשים, כי אפשר לעשות איתם המון דברים והם מלאים בערכים תזונתיים, ומאד מאד טעימים.

אז לקראת החורף, הנה מתכון פשוט וטעים למרק דאבל עדשים עם 2 סוגי עדשים: העדשים הכתומות ושיבולת השועל נמסים בבישול ומסמיכים את המרק ומתקבל מרק עשיר סמיך וטעים במיוחד:

1.5 ליטר מים (בהמשך הבישול יתכן ויהיה צורך להוסיף עוד)

2 כוסות עדשים ירוקות שטופות ומסוננות

1 כוס עדשים כתומות שטופות ומסוננות

1/2 כוס שיבולת שועל (קוואקר)

2 ענפי סלרי קצוצים דק (גבעול ועלים)

2-3 שיני שום כתושות

1 כפית גדושה כמון

1 כפית גדושה חוואיג’ למרק (אופציה)

1 כפית מלח (את המלח מוסיפים בסוף, בהתאם לטעם)

1/2 לימון טרי (אופציה)

 

 

ptr

 

איך מכינים:

בסיר גדול מניחים את כל המצרכים מלבד המלח, תבלינים והלימון, מביאים לרתיחה עם מכסה, לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה ופותחים חצי מכסה. מבשלים עד להתרככות של העדשים ושיבולת השועל.

מוסיפים מלח ותבלינים, נותנים להתבשל עוד מס’ דקות וטועמים, במידת הצורך מוסיפים עוד תבלינים אם המרק סמיך מידי מוסיפים מים.

אם אוהבים מרק חמצמץ, אפשר לסחוט חצי לימון לסיר לפני ההגשה.

קחו בחשבון שלאחר קירור המרק יסמיך עוד ויש צורך להוסיף עוד נוזלים ותבלינים.

 

נהניתם?
אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

מוזמנים להצטרף לדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים וסרטונים שאני מעלה גם שם .
תוכלו למצוא שם גם מידע לגבי סדנאות הבישול והטיולים הקולינרים שלי.

לתמונות מאחורי הקלעים, סיורים קולינרים, וחוויות שונות עיקבו אחריי באינסטגרם

מוזמנים גם להצטרף לקהילה שהקמתי “מדברים טבעונות בכיף” שם ניתן להשתתף בדיונים, להתעניין ולחלוק מידע בכל הקשור לצמצום השימוש במוצרים מן החי (ויש גם הרבה הפתעות ומתנות לחברים)

 

IMG_20181107_223640

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

על אוכל טבעוני במלונות ומתכון לחביתה טבעונית מנצחת

בשנים האחרונות, עולם הקולינריה עבר מהפך, טבעונות הפכה מ"טרנד חולף של קבוצת אנשים מוזרים" לאורח חיים לגיטימי ומוכר. כמעט בכל משפחה בישראל יש היום לפחות טבעוני/ת אחד/ת או כזה שבדרך, מסעדות ובתי מלון המכבדים את עצמם השכילו...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה