הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 100

עוקבים: 39

החל מיוני 2016

הנה מתכון קל ופשוט לסלט מרענן וחגיגי שמתאים במיוחד לראש השנה או סוכות

21/09/2018

הנה מתכון קל ופשוט לסלט מרענן וחגיגי שמתאים במיוחד לראש השנה או סוכות

הכרובית מוסיפה נפח וקרנצ’יות והרימון מוסיף רעננות חמצמצה מתקתקה.

הסלט בריא, מרענן, נטול גלוטן ודל קלוריות.

שיהיה חג שמח

סלט טבולה קינואה וכרובית

1 כוס פרחי כרובית טריה קצוצים (כחצי כרובית)

2 כוסות קינואה מבושלת

1 עגבניה גדולה בשלה קצוצה קטןIMG_20180901_193413

1/2 צרור כוסברה

1/2 צרור פטרוזיליה

3 גבעולי נענע (עלים בלבד)

1/2 רימון מפורק לגרעינים

שמן זית, לימון, מלח, פלפל

מפוררים את הכרובית (במגררת או מעבד מזון) לפרורים קטנים, מניחים בקערה, מוסיפים קינואה, עשבי תיבול קצוצים היטב, עגבניה קצוצה קטן, מערבבים, מתבלים בשמן, לימון, מלח ופלפל, טועמים ומשפרים תיבול. מוסיפים גרעיני רימון ומגישים.

 נהניתם?
אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל, מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

להצטרפות לסדנאות הבישול והטיולים הקולינרים שלי, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובמידע בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם .

מוזמנים גם להצטרף לקהילה שהקמתי “מדברים טבעונות בכיף” שם ניתן להתעניין ולחלוק מידע בכל הקשור לצמצום השימוש במוצרים מן החי.

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

על הקשר בין יציאת מצריים לחיים שלנו היום

  השנה, הבכור שלי חגג בר מצווה ועלה לתורה, הפרשה שקרא בבית הכנסת הייתה פרשת כי תבוא, המתחברת גם לימים אלו, הימים...

תגובות

פורסם לפני 2 years

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה