הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 119

החל מיוני 2016

הנה מתכון קל ופשוט לסלט מרענן וחגיגי שמתאים במיוחד לראש השנה או סוכות

21/09/2018

הנה מתכון קל ופשוט לסלט מרענן וחגיגי שמתאים במיוחד לראש השנה או סוכות

הכרובית מוסיפה נפח וקרנצ’יות והרימון מוסיף רעננות חמצמצה מתקתקה.

הסלט בריא, מרענן, נטול גלוטן ודל קלוריות.

שיהיה חג שמח

סלט טבולה קינואה וכרובית

1 כוס פרחי כרובית טריה קצוצים (כחצי כרובית)

2 כוסות קינואה מבושלת

1 עגבניה גדולה בשלה קצוצה קטןIMG_20180901_193413

1/2 צרור כוסברה

1/2 צרור פטרוזיליה

3 גבעולי נענע (עלים בלבד)

1/2 רימון מפורק לגרעינים

שמן זית, לימון, מלח, פלפל

מפוררים את הכרובית (במגררת או מעבד מזון) לפרורים קטנים, מניחים בקערה, מוסיפים קינואה, עשבי תיבול קצוצים היטב, עגבניה קצוצה קטן, מערבבים, מתבלים בשמן, לימון, מלח ופלפל, טועמים ומשפרים תיבול. מוסיפים גרעיני רימון ומגישים.

 נהניתם?
אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל, מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

להצטרפות לסדנאות הבישול והטיולים הקולינרים שלי, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובמידע בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם .

מוזמנים גם להצטרף לקהילה שהקמתי “מדברים טבעונות בכיף” שם ניתן להתעניין ולחלוק מידע בכל הקשור לצמצום השימוש במוצרים מן החי.

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

גרנולה ביתית בצ'יק ואיך גיליתי על עצמי עוד משהו חדש

בסדנאות הבישול שאני מקיימת אני תמיד פותחת ומספרת על עצמי: על כך שאני מבשלת מגיל 9,  שאני אוהבת לבשל  ולהמציא מתכונים, שכשהחלטתי להפוך לטבעונית (מסיבות מוסריות) פתאום הבנתי שחלק גדול מאד ממה שאני מכירה ויודעת על בישול,...

תצוגה מקדימה

שמן זית, שום טרי, פול וארטישוק - מתכונים שמחים וטבעוניים לפסח

פסח, הוא חג נהדר, אביב, פריחה, המון ירקות מגניבים כמו ארטישוק, פול ושום טרי ממלאים את השווקים, אפשר לטייל בכיף והכל פורח ומריח כמו  חנות פרחים. אני אוהבת את ההתרגשות...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה