הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 124

החל מיוני 2016

האמת שאת רמלה אני מכירה לא רע, ביקרתי כבר באתרי התיירות המוכרים ואני מאד אוהבת להסתובב באתרים ההסטורים ובשוק, יחד עם זאת הפעם זכיתי להכיר כמה אתרים חדשים ומרתקים, תושבים מקסימים ומרגשים ואת הייחוד של העיר הבאה לידי ביטוי במגוון העדות והתרבויות המרכיבות אותה.

15/09/2018

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

פקיילה טריפוליטאית טבעונית מדהימה עם שעועית ותרד

פקיילה היא תבשיל טריפוליטאי מסורתי, שמכינים באירועים חגיגיים או לכבוד אורחים חשובים. חברתי עדי דה ליאון הביאה לי מנת פקיילה שאמא שלה הכינה ואני פשוט התאהבתי: מדובר במנה של שעועית ותרד בבישול ארוך, במתכון המקורי יש גם בשר...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה