הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 81

עוקבים: 33

החל מיוני 2016

אני מודה, יש לי פחד קל מאפיה: הכל צריך להיות מדוד ומדוייק ואני אוהבת לבשל לפי החשק ומצב הרוח, זורקת דברים לסיר, טועמת, מוסיפה תיבול, מאלתרת ומשנה – בקיצור: לא ממש הטיפוס לאפייה. לכן, כשאני פוגשת אנשים כמו דניאל, שיודעים לאפות או להכין קינוחים אני מתלהבת (ובצדק) מהדיוק, העדינות, הניראות הנהדרת והצבעוניות ובלב, קצת מקנאה.

10/08/2018

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

נדיבות, זה שם הסיפור - או לחמה בעג'ון בגרסה טבעונית משגעת

נדיבות. כפי שאתם כבר יודעים, סבתא שלי, הייתה בשלנית בחסד. היה לה מטבח קטנטן שבו היא אפתה, בישלה ורקחה מאכלים מופלאים שלמדה מאמא שלה וגם מהשכנות. ואנחנו, הנכדים נהננו תמיד כשהגענו אליה מתבשילים ומאפים מעולים בלי ממש לדעת...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה