הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 81

עוקבים: 33

החל מיוני 2016

קיץ וחם ומהביל, וכל מה שאנחנו רוצים זה לאכול משהו קליל שלא יכביד על הבטן ולא ידרוש מאיתנו עבודה במטבח. הנה סלט נהדר, קל הכנה, קליל בבטן, שאפשר להכין בשניות, ולקחת איתנו לעבודה, לפיקניק או לנשנש בכיף מול הטלוויזיה. יש בו גרגרי חומוס התורמים חלבון וברזל ואם משתמשים בקינואה מקבלים מנה נהדרת של חלבון מלא ונטול גלוטן.

28/07/2018

קיץ וחם ומהביל, וכל מה שאנחנו רוצים זה לאכול משהו קליל שלא יכביד על הבטן ולא ידרוש מאיתנו עבודה במטבח.

הנה סלט נהדר, קל הכנה, קליל בבטן, שאפשר להכין בשניות, ולקחת איתנו לעבודה, לפיקניק או לנשנש בכיף מול הטלוויזיה.

יש בו גרגרי חומוס התורמים חלבון וברזל ואם משתמשים בקינואה מקבלים מנה נהדרת של חלבון מלא ונטול גלוטן.

תיהנו.

 

סלט קוסקוס או קינואה ים תיכוני

2 כוסות קוסקוס מוכן (אפשר בהחלט להחליף בקינואה)

חופן עלי נענע קצוצים (ללא גבעולים)

חופן עלי פטרוזיליה קצוצים -כ 1/3 צרור

חופן עלי כוסברה קצוצים -כ 1/3 צרור

2 עגבניות קצוצות קטן

2 מלפפונים קצוצים קטן

1 כוס גרגרי חומוס מבושלים (אפשר להחליף בשעועית או עדשים)

1/2 כוס צנוברים קלויים קלות במחבת יבשה

לימון, שמן – עפ”י הטעם

מלח פלפל – עפ”י הטעם

מערבבים את כל הרכיבים מלבד צנוברים, מתבלים בלימון, שמן, מלח ופלפל פ”י הטעם. טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים צנוברים מלמעלה ומגישים בטמפרטורת החדר.

IMG_20180721_113932

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

לביבות עדשים כתומות וכרובית בניחוח הודי

פתאום באמצע השבוע חשקה נפשי בלביבות חמות ושמנמנות עם ניחוח של הודו (אבל עם המזגן) וכמובן שצריך שיהיו גם בריאות ומזינות ויכילו חלבון.... אז יצאתי למשימה: המצרכים: כרובית אחת מבושלת בצל גדול 2 כוסות עדשים כתומות מושרות...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

נדיבות, זה שם הסיפור - או לחמה בעג'ון בגרסה טבעונית משגעת

נדיבות. כפי שאתם כבר יודעים, סבתא שלי, הייתה בשלנית בחסד. היה לה מטבח קטנטן שבו היא אפתה, בישלה ורקחה מאכלים מופלאים שלמדה מאמא שלה וגם מהשכנות. ואנחנו, הנכדים נהננו תמיד כשהגענו אליה מתבשילים ומאפים מעולים בלי ממש לדעת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה