הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 119

החל מיוני 2016

קיץ וחם ומהביל, וכל מה שאנחנו רוצים זה לאכול משהו קליל שלא יכביד על הבטן ולא ידרוש מאיתנו עבודה במטבח. הנה סלט נהדר, קל הכנה, קליל בבטן, שאפשר להכין בשניות, ולקחת איתנו לעבודה, לפיקניק או לנשנש בכיף מול הטלוויזיה. יש בו גרגרי חומוס התורמים חלבון וברזל ואם משתמשים בקינואה מקבלים מנה נהדרת של חלבון מלא ונטול גלוטן.

28/07/2018

קיץ וחם ומהביל, וכל מה שאנחנו רוצים זה לאכול משהו קליל שלא יכביד על הבטן ולא ידרוש מאיתנו עבודה במטבח.

הנה סלט נהדר, קל הכנה, קליל בבטן, שאפשר להכין בשניות, ולקחת איתנו לעבודה, לפיקניק או לנשנש בכיף מול הטלוויזיה.

יש בו גרגרי חומוס התורמים חלבון וברזל ואם משתמשים בקינואה מקבלים מנה נהדרת של חלבון מלא ונטול גלוטן.

תיהנו.

 

סלט קוסקוס או קינואה ים תיכוני

2 כוסות קוסקוס מוכן (אפשר בהחלט להחליף בקינואה)

חופן עלי נענע קצוצים (ללא גבעולים)

חופן עלי פטרוזיליה קצוצים -כ 1/3 צרור

חופן עלי כוסברה קצוצים -כ 1/3 צרור

2 עגבניות קצוצות קטן

2 מלפפונים קצוצים קטן

1 כוס גרגרי חומוס מבושלים (אפשר להחליף בשעועית או עדשים)

1/2 כוס צנוברים קלויים קלות במחבת יבשה

לימון, שמן – עפ”י הטעם

מלח פלפל – עפ”י הטעם

מערבבים את כל הרכיבים מלבד צנוברים, מתבלים בלימון, שמן, מלח ופלפל פ”י הטעם. טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים צנוברים מלמעלה ומגישים בטמפרטורת החדר.

IMG_20180721_113932

ועוד מתכוני סלטים:

סלט עגבניות וגרגרי חומוס קייצי

סלט חיטה עדשים ואבוקדו

סלט בורגול ועדשים

סלט חצילים ועגבניות מבושל

 טאבולה קינואה, כרובית ורימון

 

נהניתם? אשמח שתשתפו.

אם אתם מעוניינים לקבל את המתכונים והפוסטים הבאים שלי ישירות למייל אנא מלאו את כתובתכם כאן ותקבלו את המתכון הבא אליכם.

להצטרפות לסדנאות הבישול והטיולים הקולינרים שלי, מוזמנים להתעדכן בתאריכים ובמידע בדף הפייסבוק שלי בישול טבעוני שמח ולעקוב אחר המתכונים שאני מעלה גם שם .

מוזמנים גם להצטרף לקהילה שהקמתי “מדברים טבעונות בכיף” שם ניתן להתעניין ולחלוק מידע בכל הקשור לצמצום השימוש במוצרים מן החי.

 

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

שמן זית, שום טרי, פול וארטישוק - מתכונים שמחים וטבעוניים לפסח

פסח, הוא חג נהדר, אביב, פריחה, המון ירקות מגניבים כמו ארטישוק, פול ושום טרי ממלאים את השווקים, אפשר לטייל בכיף והכל פורח ומריח כמו  חנות פרחים. אני אוהבת את ההתרגשות...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

על אוכל טבעוני במלונות ומתכון לחביתה טבעונית מנצחת

בשנים האחרונות, עולם הקולינריה עבר מהפך, טבעונות הפכה מ"טרנד חולף של קבוצת אנשים מוזרים" לאורח חיים לגיטימי ומוכר. כמעט בכל משפחה בישראל יש היום לפחות טבעוני/ת אחד/ת או כזה שבדרך, מסעדות ובתי מלון המכבדים את עצמם השכילו...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה