הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 119

החל מיוני 2016

בכניסה לבית של שימי סרן יש שלט קטן: Homemade, פותחים את השער ונכנסים לחצר, שולחן עץ גדול ממוקם מתחת לגפן וגינת תבלינים מפיצה ריחות למרחוק. שימי סרן ופרייה טייכר חברו יחד לשיתוף פעולה מלא בטעמים, ניחוחות ושלוות נפש – בסדנת מדיטציה וקולינריה משגעת.

07/07/2018

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

על אוכל טבעוני במלונות ומתכון לחביתה טבעונית מנצחת

בשנים האחרונות, עולם הקולינריה עבר מהפך, טבעונות הפכה מ"טרנד חולף של קבוצת אנשים מוזרים" לאורח חיים לגיטימי ומוכר. כמעט בכל משפחה בישראל יש היום לפחות טבעוני/ת אחד/ת או כזה שבדרך, מסעדות ובתי מלון המכבדים את עצמם השכילו...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה