הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/

עדכונים:

פוסטים: 105

החל מיוני 2016

אפשר להגיד שאני דוגמא לקיבוץ גלויות, הסבים והסבתות שלי כולם עלו לארץ מקצווי העולם, לכל אחד מהם יש סיפור מרתק על החיים בארץ המוצא, כיצד עלו לארץ וכיצד בנו את עצמם בארץ החדשה. השנה, לקראת בר ובת המצווה של חלק מהנכדים, אמא שלי ארגנה סיור למוזיאון בית טרזין כדי להציג לנכדים חלק מההסטוריה המשפחתית. זהו מוזיאון קטן שהוקם ע”י ניצולי הגטו תושבי קיבוץ גבעת חיים כדי לשמר את סיפורו של גטו מאד מיוחד.

10/04/2018

<s

</div

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

תצוגה מקדימה

מרק קרם כתום משגע ודל קלוריות

יש אנשים שלא אוהבים  מרקים מרוסקים, זה מזכיר להם אוכל של תינוקות - וזה נכון, לפעמים, אם לא יודעים בדיוק איך להכין. אז היום הכנתי מרק קרם כתום במרקם מדוייק שמתאים בדיוק לימים סגריריים, אפשר להכין בקלי קלות בלי הרבה הכנות...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה