הבלוג של עדי כהן סימן טוב

בישול טבעוני שמח

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד

אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ רוצים לראות מה אני מבשלת? בערוץ היוטיוב שלי https://www.youtube.com/channel/UCEZab7YX70NMR0lL-kHAJCQ

עדכונים:

פוסטים: 81

עוקבים: 33

החל מיוני 2016

ממש עכשיו מתקיים במקום פסטיבל צלבני שמח ובתוספת הנוף המרהיב והאויר הצח המגיע מן הים זו חוויה המשלבת טבע-תרבות-היסטוריה (וגם גלידה אמריקאית) הנוף והאויר משכרים, השוטטות בחורבות המבצר מזכירים סצינות ממשחקי הכס וממש לא קשה לדמיין את חייהם של תושבי העיר ודרי מהמבצר. במהלך פסטיבל הצלבנים הביאו ברשות שמורות הטבע מגוון אטרקציות החל מכלי מצור ובליסטראות, דרך נגנים עם כלי נגינה תקופתיים, סיפור והדגמה על חיי האבירים והגבירות ועוד.

03/04/2018

עוד מהבלוג של עדי כהן סימן טוב

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

לביבות עדשים כתומות וכרובית בניחוח הודי

פתאום באמצע השבוע חשקה נפשי בלביבות חמות ושמנמנות עם ניחוח של הודו (אבל עם המזגן) וכמובן שצריך שיהיו גם בריאות ומזינות ויכילו חלבון.... אז יצאתי למשימה: המצרכים: כרובית אחת מבושלת בצל גדול 2 כוסות עדשים כתומות מושרות...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה