אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים... +עוד
אשת שיווק, בלוגרית ומנחת סדנאות בישול טבעוני, מבשלת, מנסה, מאלתרת, ממציאה, טועמת ומאד נהנית בדרך. אוהבת ללמד מהידע והנסיון שלי וגאה לראות את ההצלחות וההנאה של אחרים. אם אתם רוצים להיות בעניינים ולקבל ממני מתכונים שווים ישירות למייל שלכם לחצו על הכפתור “עקוב אחרי” בראש הפוסט משמאל (רק במחשב לא מהסלולר) ולהיות הראשונים לקבל את המתכון החדש. חוץ מזה, אשמח שתשתפו עם חבריכם או סתם תפרגנו בלייק. מוזמנים גם להצטרף לסדנאות הבישול השמחות שאני מקיימת או להזמין אותי לסדנא אצלכם. עוד עליי בדף הפייסבוק שלי https://www.facebook.com/bishultivoni/ צילומים מאחורי הקלעים ועוד הפתעות באינסטגרם: https://www.instagram.com/happy.vegan.cooking/ מוזמנים להצטרף לקבוצה הציבורית שלי: https://www.facebook.com/groups/108166373078520/
עדכונים:
פוסטים: 109
החל מיוני 2016
בואו נדבר רגע על אוכל במלונות. בשנים האחרונות טבעונות הפכה מ"טרנד חולף" לאורח חיים לגיטימי ונפוץ, כמעט בכל משפחה בישראל יש היום לפחות טבעוני/ת אחד/ת או כזה שבדרך, מסעדות ובתי מלון המכבדים את עצמם השכילו להבין שאוכל טבעוני יכול להיות עשיר, מגוון ומדהים ושהטבעונים מהווים חלק נכבד באוכלוסיה. מוזמנים לקרוא על החוויות שלי בחופשה...
מכירים את הבדיחה הזו שכל מה שטבעונים אוכלים זה חוביזה ונבטוטים? טוב, אז מי שעוקב אחריי יודע שזה ממש לא נכון, אבל בעונה אני שמחה להתחבר לטבע, לאסוף עלי חוביזה טריים ולהכין מהם מטעמים. בשבוע שעבר יצאתי קצת לטייל בטבע,הכל פורח ומלבלב ומרבדים של עשבי בר פרושים לכל עבר קטפתי חוביזה והבאתי הבייתה, תוך כמה דקות היטגנו להן קציצות חוביזה...