הבלוג של בלה שחר הלל

מציירת באור מצלמת באהבה

צלמת שיווקית, מומחית ויז’ואל לעסקים ופוטותרפיסטית. חיה צילום, נושמת צילום מדברת צילום מאז שאני זוכרת את עצמי. בפרק ב׳ מיוחד, אמא לשלושה ולארבעה שעירים שתיים ממין כלבה ושניים ממין חתול. אוהבת טבע, קולינריה והכי בעולם... +עוד

צלמת שיווקית, מומחית ויז’ואל לעסקים ופוטותרפיסטית. חיה צילום, נושמת צילום מדברת צילום מאז שאני זוכרת את עצמי. בפרק ב׳ מיוחד, אמא לשלושה ולארבעה שעירים שתיים ממין כלבה ושניים ממין חתול. אוהבת טבע, קולינריה והכי בעולם להכיר אנשים ותרבויות. מלווה עסקים משלב הרעיון עד לשלב ההגשמה. יוצרת שפת ביטוי ויזואלית בעזרת מיתוג וצילום יוצרת קונספט ויזואלי מכוון אסטרטגיה עסקית. מרצה ומנחה סדנאות ויז’ואל בארגונים ולאנשים פרטיים. מלמדת צילום במצלמה ובסמרטפון ומעבירה תהליכי פוטותראפיה בקבוצות וליחידים. ממיסדות עמותת פרויקט עסקית ומפתחת מפגשי עסקית פלוס, בי״ס לנטוורקינג וצמיחה עסקית יצירתית. מנהלת תחום הנטוורקינג בעמותה. יזמית בלתי נדלית, ומתנדבת סדרתית. מציירת באור מצלמת באהבה.

עדכונים:

פוסטים: 11

החל מדצמבר 2018

סדנת בישול מעוררת השראה של פאני רוטשטיין בחסות ״מרינה פטריות הגליל״ ובעקבותיה מנה לשבת שנחטפה מיד. מתכון מצורף

29/07/2019

 

 

 

אוהבת פטריות מכל סוג ובכל צורה מילדות. בילדותי ניתן היה להשיג רק את פטריות השמפיניון. בטיולים למדתי להבחין בין פטריות מאכל לפטריות רעל ובדמיוני הייתי רואה את הגמד שחי לו שם בתוך הפטריה.

67331227_10157293806077357_5143754890702487552_o

צילום: גלית סבג המקסימה

בשבוע שעבר התארחתי בסדנת בישול בחסות ״מרינה פטריות הגליל״ ב״דן גורמה״ בת״א בהנחייתה של פאני רוטשטיין האלופה שופעת הידע והטיפים.

NQ1C1942

צילום: בלה שחר הלל

כשנכנסתי לכיתה הרגשתי שנכנסתי לחנות ממתקים מלאה בשפע גם כמותי וגם במגוון של פטריות שאת חלקן הכרתי ואת חלקן פגשתי לראשונה ועוד ירקות איכותיים רבים. המגוון והאיכות ״פתחו לי את הצאקרה״.

NQ1C1937

צילום: בלה שחר הלל

NQ1C2141

צילום: בלה שחר הלל

בשבת של עומס חום ועודף לחות, כשהחייל, חברתו והמתבגרת בבית, מחבקים את ג׳ינג׳ר הכלבה במסע של פרידה,  הרמנו  את האווירה בחגיגה של פטריות.  מצרפת מתכון שעף מהשולחן תוך רגעים ספורים.

 

 

חזה עוף מוקפץ עם פטריות

צילום: בלה שחר הלל

צילום: בלה שחר הלל

 

חומרים:

8 נתחי חזה עוף חתוכים לקוביות

5 פטריות פורטבלו גדולות חתוכות לקוביות גדולות

6 כפות שמן

3 כפות סויה

5 כפות טריאקי

1 כף צ׳ילי מתוק

1 כף דבש

1 כף חומץ

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

חופן בצל ירוק

 

הכנה:

להקפיץ את חזה העוף בשמן עד לשינוי צבעו באופן אחיד

לתבל בפלפל שחור גרוס

marina-9

צילום: בלה שחר הלל

 

לנקז א הנוזלים

להוסיף את קוביות הפטריות

marina-14

צילום: בלה שחר הלל

 

להקפיץ אותן יחד עם חזה העוף 2-3 דקות תוך כדי ערבוב

במקביל לערבב בקערה את הרוטב: הסויה, הטריאקי, הצ׳ילי הדבש והחומץ

marina-15

צילום: בלה שחר הלל

 

לשפוך מעל הפטריות והחזה עוף לערבב ולהקפיץ קלות

לסיום להוסיף את הבצל הירוק ולערבב

 

ניתן להגיש עם אורז לבן, לפזר שומשום, עגבנות שרי ופלפל חריף למי שאוהב/ת

 

marina-48

צילום: בלה שחר הלל

 

 

 

 

 

 

לאתר של  ״מרינה פטריות הגליל״  http://www.marina-galil.co.il/HE/

לדף הפייסבוק   https://www.facebook.com/groups/394759767816452/

 

 

 

 

עוד מהבלוג של בלה שחר הלל

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 11 months

טביעת עין ומיתוג אישי

חוקרת, לומדת, בודקת, מתחקרת, שואלת, נוגעת, מעצימה, מיעצת,נוסעת, מסיירת, בוחרת, אוספת, מפיקה, בונה, יוצרת, מאירה, מעצבת, מצלמת. גמגמיסטית כבר אמרתי (גמגמיסטית מלשון גם וגם וגם או במילה אחרת מולטיטסקינג). ...

תגובות

פורסם לפני 10 months

שקשוקה קולורבי

לא האמנתי שככה יהיה כשחלמתי על המתכון הזה בפעם הראשונה ובטח לא שאכין אותו בכלי חדש וייחודי שקיבלתי להתנסות מחברת ...

תגובות

פורסם לפני 3 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה