הבלוג של בת חן זוהר

batzohar

יחצנית עצמאית מבית שאן- פייסבוק: LIKE ME יחסי ציבור bat hen zohar

עדכונים:

פוסטים: 4

החל מנובמבר 2013

מצרכים:

טורטיות

גבינת פרומעז

גבינה צהובה מגוררת

גבינת נפוליאון

מגוון הפתעות למילוי:

טונה משומרת מסוננת ומפוררת

עירית קצוצה

בצל מטוגן

גמבה קלויה פרוסה לרצועות

עגבניה חתוכה לפרוסות וקלויה בתנור- בגריל 180 מעלות 20 דקות

פרוסות חציל קלויות במחבת פסים

מילוי סלק המומולץ:

קוצצים עלי סלק, חצי בצל, שן שום ועגבניה קטנה

מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית

מכניסים הכל למחבת,

מטבלים במלח ופלפל

מטגנים עד שכל התערובת מתרככת

הרכבת הטורטיות:

1. מורחים כל טורטייה בגבינת נפולאון

2. ממלאים באחד מחומרי המילוי או מיקס של כמה מהם באמצע הטורטייה

3. מפזרים את הגבינה הצהובה והפרומעז

חשוב לא למלא יותר!

4. מגלגלים את הטורטיה ומהדקים היטב

5. חותכים את הטורטיות ל 2- 4 רולים.

6. מסדרים בתבנית עם נייר אפייה

7. אופים בתנור ב 180-200 מעלות כ10-15 דקות

מגישים חם.

עוד מהבלוג של בת חן זוהר

תצוגה מקדימה

חתיכת ת\שיק- עשרת התיקים הכי מגניבים לחורף 2013- בת חן זוהר

10. ג'יל סאנדר- קבלי לייק על המקוריות של מיקום הידית 9. סלין- זו לא רפורמית עם טלית בדרך לבית הכנסת זה פשוט התיק של סלין ...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 6 years
תצוגה מקדימה

התמחות בפריפריה? בואו נדבר על זה תכלס!

על מה אתם חושבים שאתם שומעים את המילה פריפריה? חלקכם בודאי חושבים על ערי פיתוח נידחות, הגירה שלילית, מחסור בתעסוקה וכדומה. ישנן שתי אמיתות לדבר: האחת היא, שאנחנו תושבי הפריפריה חושבים על מקום מגורינו והולדתנו כמקום קטן,...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה