הבלוג של בלבוסטע

balabuste

בלבוסטע בשנות השלושים לחייה, אישה קלאסית וגם אשת העולם הגדול, מבינה באופנה, טיפוח, בריאות, בישול וטיפים לחיים טובים. כבלבוסטע טובה מקפידה לקנות את הטוב ביותר בכמה שפחות. מעודכנת, מתלבשת היטב, בשלנית מצויינת ואישה בכל... +עוד

בלבוסטע בשנות השלושים לחייה, אישה קלאסית וגם אשת העולם הגדול, מבינה באופנה, טיפוח, בריאות, בישול וטיפים לחיים טובים. כבלבוסטע טובה מקפידה לקנות את הטוב ביותר בכמה שפחות. מעודכנת, מתלבשת היטב, בשלנית מצויינת ואישה בכל רמ"ח אבריה. בלבוסטע של שנות האלפיים.

עדכונים:

פוסטים: 61

החל מינואר 2015

הבעלבוסטע גילתה שהפלפלים האדומים טומנים בתוכם אוצרות של ממש – והיא כאן בכדי לשתף את כולנו!

28/11/2015

הרבה שנים לא אהבתי אותם, פלפלים אדומים היו מחוץ לחוק מבחינתי – אני אישה של הפלפלים הירוקים.

עד ש… סיפרו לי על סגולותיהם והבנתי שהם פשוט נפלאים!

 

כל השנים חשבתי שעל מנת לצרוך ויטמין C אני צריכה לחכות לחודשי החורף ולהצטייד בפירות הדר מסוגים שונים ובעיקר בתפוזים.

אבל האמת היא שהפלפלים האדומים, שנמצאים כאן כל ימות השנה, שווים לנו הרבה יותר!

פלפל אדום בינוני אחד = 3 תפוזים גדולים!

הפלפל האדום הוא המקור הטוב ביותר בטבע לויטמין C, הוא נוגד חמצון יעל ביותר המסייע להפחתת הסיכוי למחלות לב, שבץ מוחי והתפתחויות של גידולים סרטניים!

 

הפלפל האדום הוא מקור מעולה לבטא קרוטאן – חיוני מאוד לשמירה על ראייה טובה, הגנה טובה על מערכת החיסון ובעיקר נשים יקרות – על בריאות ומיצוק העור שלנו!

עוד למדתי שהפלפלים האדומים מסייעים משמעותית לספיגת ברזל בגוף! שימו לב, הם לא המקור לברזל, אך הם מסייעים לנו להספיג את הברזל שאנו צורכים בגופנו.

עוד למדתי, ואני מיישמת שהפלפלים האדומים מעולים למשטר הדיאטה – למה? אפשר לנשנש מהם הרבה (שימו לב חולי סכרת, להתייעץ עם רופא לפני כן) כי ב-100 גרם פלפל אדום יש 25 קלוריות בלבד ושלל של ויטמינים ומינראלים שיעשו לנו יופי של עבודה על הגוף.

איך כדאי לשלב פלפלים טריים בתזונה היום יומית?

-  ראשית, והכי כייף בסלט עשיר ומלא בירקות שתכינו באהבה עם שמן זית ולימון ואתם מסודרים.

-  שנית, ניתן למלא (כן, כן, למלא פלפלים טריים) בגבינות דלות שומן או בקינואה מבושלת ולקבל יופי של ארוחת עשר מלאה בבריאות וטעימה.

-  אני אוהבת לנשנש כל היום פלפלים בזמן עבודתי על המחשב, אתם יכולים להשפריץ עליהם מעט לימון או מעט (מעט!) מלח ולהנות ללא רגשות אשמה מיותרים.

-  אפשר להקפיץ אותם דקה על ווק חם עם מעט שמן, בצלים, שום ותבלינים והוסיפו אותם למנת אורז בסמטי או מלא לפי בחירתכם וקבלו יופי של ארוחת ערב. הקפצה מהירה בחום שומרת עדיין על
הערכים התזונתיים ותוכלו להנות מהם גם כשהמנה “חמה”.

ואפשר עוד הרבה גיוונים למצוא ולהנות מהשפע שהפלפל האדום מעניק לנו.

בלבוסטע פלפלים אדומים

אז קחו לכם קערה יפה, הציבו אותה במרכז הסלון ותנשנשו לכם את הירק הנפלא והבריא הזה.

 

שלכם, 

הבלבוסטע 

מכירים את בלבוסטע? רוצים לעקוב אחריה כל יום? כנסו לדף הפייסבוק שלה 

 

 

 

עוד מהבלוג של בלבוסטע

תצוגה מקדימה

נבחרת המתולתלות של הבלבוסטע - תכירו אותן!

אמנם הבלבוסטע שלכן מעלה לעצמה תמונת פרופיל אלגנטית עם שיער מעוצב בפן, כי היא באמת אלגנטית וזוהרת, אבל למעשה מדובר בבחורה מתולתלת מאוד אשר כל חייה חלמה למצוא את הטריק שיהפוך אותה למתולתלת מאושרת במקום המתולתלת המתוסכלת...

תצוגה מקדימה

הבלבוסטע מתלבשת עם אופי

כביתה של פשאניסטה מאותם הימים שהמילה טרם הומצאה, אני יודעת שלהתלבש זה לא רק לכסות את הגוף. להתלבש זו אמירה, הלבוש של אמא-בלבוסטע תמיד תואם את מצב הרוח של אותו היום, היו ימים של בורגנות מכף רגל ועד ראש הכוללים כובעים...

תצוגה מקדימה

בדרך אל העור המושלם - העיניים שלך, טיפים לטיפוח ושמירה על מראה זוהר

האזור העדין ביותר בגופנו הוא אזור העיניים, לקח לי הרבה שנים להבין את זה, אני מאוד מצטערת על כך, היום בגיל 34 אני יודעת שאם הייתי מטפלת נכון ובאופן יסודי יותר באזור הזה הייתי נראית הרבה יותר טוב, עם עור חלק יותר וצעיר יותר,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה