הבלוג של איילת לגוף ולנפש

ayeletshasha

היי לך, שמי איילת ואני נטורופתית מוסמכת. העסק שלי נקרא "איילת לגוף ולנפש". אני עוסקת בתזונה וארומתרפיה, מומחית בהרזייה ואורח חיים בריא. בעלת קליניקה פרטית בראשל"צ מעבירה הרצאות, סדנאות בישול, סדנאות שייקים,... +עוד

היי לך, שמי איילת ואני נטורופתית מוסמכת. העסק שלי נקרא "איילת לגוף ולנפש". אני עוסקת בתזונה וארומתרפיה, מומחית בהרזייה ואורח חיים בריא. בעלת קליניקה פרטית בראשל"צ מעבירה הרצאות, סדנאות בישול, סדנאות שייקים, ניקוי רעלים ועוד. מוזמנות לעקוב אחריי גם בפייסבוק :-) פרופיל - שאשא איילת דף עיסקי - איילת לגוף ולנפש קבוצה - לאכול בריא, ליהנות, לאהוב אתר - www.lagufvelanefesh.co.il בואו באהבה

עדכונים:

פוסטים: 16

החל מדצמבר 2017

חטיפי אנרגיה יכולים לסגור לנו ‘פינה’ במהלך היום. הם יכולים לשמש כמנת ביניים בין הארוחות או לאכילה לפני/אחרי אימון. כך או כך, תמיד שווה להכין אותם בבית, ללא תוספות סוכר וחומרים משמרים. אז קבלו מתכון שווה וקללללל להכנה. בריאות לכולנו

16/01/2019

בקצב החיים הדינמי שלנו, אני תמיד מחפשת פתרונות קלילים לאוכל בריא.

גם לי, כמו לכן, אין הרבה זמן להתעסקויות והכנות של מנות ב 7 שלבים..

לכן, רוב המתכונים שלי הם קלים להכנה, טעימים ובריאים.

היום מצרפת מתכון לחטיף אנרגיה לאשה העובדת והעסוקה עד מאוד.

7 דקות הכנה והחטיף מוכן ומספיק בכמות לשבוע בערך.

נשמע שווה, לא?

אז קבלו את המתכון לחטיף המדליק:

מצרכים:

חב’ תמרים ללא חרצנים בוואקום

30 גרם גרעיני חמניה קלופים, לא קלויים

30 גרם גרעיני דלעת קלופים, לא קלויים

30 גרם מקלות שקדים, לא קלויים

WhatsApp Image 2019-01-15 at 10.10.20אופן ההכנה:

להכניס את חבילת התמרים לקערה.

אני נוהגת לחצות אותה לשתיים, כדי להקל על הערבוב.

WhatsApp Image 2019-01-15 at 10.10.20 (1)

על התמרים אני מוסיפה את תערובת הגרעינים והשקדים שבחרתי לחטיף.

אפשר להוסיף גם שקדים שלמים, אגוזי מלך, פסטוקים לא קלויים, פצפוצי אורז מלא ועוד..

תכלס, השמיים הם הגבול בעניין התוספות.

WhatsApp Image 2019-01-15 at 10.10.21

ואז מערבבת היטב את כל המרכיבים עד שמגיעה לתערובת אחידה יחסית.

WhatsApp Image 2019-01-15 at 10.10.20 (2)

לאחר הלישה של כל התערובת יש להעביר אותה לנייר אפייה,

שעליו פיזרתי שבבי קוקוס.

WhatsApp Image 2019-01-15 at 10.10.21 (2)

לאחר הנחת התערובת על הקוקוס,

יש לדאוג שכל התערובת תהיה עם קוקוס.

WhatsApp Image 2019-01-15 at 10.10.21 (3)

 

השלב הבא, הוא להניח נייר אפייה נוסף על התערובת,

ולשטח בעזרת המערוך את התערובת.

WhatsApp Image 2019-01-15 at 10.10.53

את העבודה עם המערוך יש לעשות,

עד שמגיעים לעובי הרצוי.

אני אוהבת שהעובי הוא בערך חצי ס”מ.

WhatsApp Image 2019-01-15 at 10.10.52לאחר שהגענו לעובי הרצוי,

יש לחתוך את החטיפים.

אני אוהבת לחתוך לריבועים, בעזרת גלגלת פיצה.

WhatsApp Image 2019-01-15 at 10.10.53 (1)

 

זהו.

החטיפים מוכנים !!

הייתן מאמינות כמה זה פשוט ומהיר?!?

WhatsApp Image 2019-01-15 at 10.10.53 (2)

ההמלצה התזונתית היא לאכול 2-3 חטיפים שכאלה כמנת ביניים במהלך היום,

או לפני אימון.

 

בון אפטיט !!!

 

עוד מהבלוג של איילת לגוף ולנפש

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

מי אני? מה אני? הפרעות אכילה, אמא מלכה ושאר ירקות

מי אני? מה אני? הפרעות אכילה, אמא מלכה ושאר ירקות כשהייתי בת 13 בערך, בדרכי לחטיבה, בכל בוקר, עם שתי חברות טובות – היינו צועדות ומשננות את לוח הקלוריות. אם היו מעירים אותי באמצע הלילה, ידעתי להגיד מה הערך הקלורי של מזון...

תצוגה מקדימה

פסח, מצות ושאר ירקות, או במילים אחרות - איך נעבור את החג בשלום !

פסח, מצות ושאר ירקות או במילים אחרות, איך נעבור את חג הפסח בשלום  כבר שנים טוענים שחג הפסח הוא חג משמין, חג שאוכלים בו המון ושהמצות הן מפגע לגוף. ואני אומרת – זה נכון באופן חלקי. ואתחיל מהסוף להתחלה... # המצות הן מפגע לגוף -...

תגובות

פורסם לפני 11 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה