הבלוג של איילת השחר סגל

שחר של יום חדש

איילת השחר סגל, אם ל- 2 חיילים (דור ואורי), ולאיתי בן ה 9, כן כן מאותו בן זוג מהמם בשם גיל. בעלת עסק עצמאי בשם "דעת קהל" המספק תוכן איכותי לאירועים. אוהבת אופנה וגם עובדת ב"ליאת ומירב" בגדי מעצבים בכפר סבא... +עוד

איילת השחר סגל, אם ל- 2 חיילים (דור ואורי), ולאיתי בן ה 9, כן כן מאותו בן זוג מהמם בשם גיל. בעלת עסק עצמאי בשם "דעת קהל" המספק תוכן איכותי לאירועים. אוהבת אופנה וגם עובדת ב"ליאת ומירב" בגדי מעצבים בכפר סבא הירוקה. אוהבת לבשל,המטבח משמח אותי ואין לדעתי תבלין שלא מצוי במגירת התבלינים שלי.

עדכונים:

פוסטים: 65

החל מינואר 2017

בירקות של החיים אחותי היא הסוויט פוטטו שלי

18/02/2017

ארבע שנים מפרידות ביננו, היא אחותי הגדולה.

כשהיינו ילדות, פער הגילאים היה משמעותי בעיקר בשלב הזה בו היא נערה מתבגרת בת 14 עם הורמונים משתוללים, ואני בת 10 עוד לגמרי ילדה.

אז היא ממש לא רצתה לראותי אותי בזווית עיניה, ואני רק רציתי להיות איתה עם אחותי הגדולה, אני רדפתי והיא הדפה.

כשהיא רצתה לעצבן אותי הייתה סופרת לי את הנמשים שעל פני.

חלפו השנים ופער הגילאים חלף והעביר אותנו למוד של אחיות וחברות טובות (כן, אנחנו גם לפעמים מעצבנות אחת את השניה..).

הכי כיף לי שהיא אחותי, היא הו כה מוכשרת בהמון דברים והיא ללא ספק מקור להשראה עבורי.

היא האט שוט באיסתא, כך שהיא מסדרת לנו את הטיולים הכי מדהימים ברחבי העולם, אליהם אנחנו נוסעים יחד כבר כמה שנים טובות.

אנו צופים מנגד בעוד היא רוטנת שהיא כל הזמן אחראית על הכל, ואנחנו משתדלים לא להפריע לה.

גיסי הנהדר, שכל כך אוהב לטייל, מכין לנו מסלולים שלא מביישים את הנשיונל גיאוגרפיק ולא מוותר לנו על שום נהר, גבעה או מבצר נידח.

WhatsApp Image AYELET

הם גרים בבית מהמם בכוכב יאיר, כל דבר שהיא נוגעת בו הופך להיות מושלם בעיצובו.

אני קוראת לה כשאני צריכה לקנות דברים לבית והיא קוראת לי כשהיא צריכה לקנות בגדים.

ובנוסף על כל כישוריה היא אופה בחסד ובשלנית מצויינת.

אנו מקפידות על ארוחות שישי משותפות ואתמול היא הכינה סלט קינואה עם בטטה שהיה כל כך טעים, וקלע בול למשימת השבוע שלנו.

קינואה עם בטטה

אז איך מכינים:

1 כוס קינואה אדומה מבושלת ומצוננת

1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות אפויה בתנור

בצל ירוק חתוך (רק החלק הירוק)

100 גרם שקדים קלויים במחבת

לרוטב

כף סילאן

3 כפות שמן זית

2 כפות לימון

מלח

לאוהבי השום – חצי קוביית שום דורות

אופן ההכנה:

אפיית הבטטה – אופים כמו אנטיפסטי עם שמן זית, לקראת הסוף כשהבטטה כבר רכה מוספים קצת (אבל ממש קצת) סוכר ואופים עוד 5 דקות.

כשהקינואה מצוננת מוסיפים את הבצל, השקדים הקלויים והבטטה.

מוסיפים את הרוטב, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

עוד מהבלוג של איילת השחר סגל

תצוגה מקדימה

את מה שהלב שלי בחר - איך שורדים 30 שנה של זוגיות

"החיים הם כמו רכבת הרים, יש עליות ויש ירידות, אבל זו החלטה שלכם אם להנות מהנסיעה או לצעוק". ולנטיינס דיי בפתח וזה הביא אותי לחשוב על זוגיות רבת השנים בה אני מצויה. זוגיות היא אכן סוג של מסע וסוג של רכבת הרים ויש בה עליות ויש...

תגובות

פורסם לפני 1 year

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

גיל המעבר? אני?

   נכנסתי אליה לאוטו וקבלתי מבול של צעקות על האיחורים שלה, לא שלי, ואני לא הבנתי למה היא צועקת בכלל, אף פעם לא שמעתי אותה צועקת, היא תמיד הייתה הכי רגועה. והגענו לארוחת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה