הבלוג של איילת השחר סגל

שחר של יום חדש

איילת השחר סגל, אם ל- 2 חיילים (דור ואורי), ולאיתי בן ה 9, כן כן מאותו בן זוג מהמם בשם גיל. בעלת עסק עצמאי בשם "דעת קהל" המספק תוכן איכותי לאירועים. אוהבת אופנה וגם עובדת ב"ליאת ומירב" בגדי מעצבים בכפר סבא... +עוד

איילת השחר סגל, אם ל- 2 חיילים (דור ואורי), ולאיתי בן ה 9, כן כן מאותו בן זוג מהמם בשם גיל. בעלת עסק עצמאי בשם "דעת קהל" המספק תוכן איכותי לאירועים. אוהבת אופנה וגם עובדת ב"ליאת ומירב" בגדי מעצבים בכפר סבא הירוקה. אוהבת לבשל,המטבח משמח אותי ואין לדעתי תבלין שלא מצוי במגירת התבלינים שלי.

עדכונים:

פוסטים: 65

החל מינואר 2017

פיצה עבורי היה משהו שמתקשרים ומזמינים

13/02/2017

פיצה עבורי זה משהו שאף פעם לא חשבתי שכדאי להתעסק איתו, כשאנו רוצים אנחנו פשוט מתקשרים, מספרי הטלפון של הפיצריות למיניהן הן כמעט הטלפונים היחידים שאני זוכרת בע”פ בעידן הסמארטפון.

היה לי שבוע מאתגר מלא באירועים, וגם חטפתי וירוס שמנע ממני להגיע לשיעור הבישול השבועי.

החברים שלי לקבוצה הודיעו לי כי השבוע קבלנו אתגר הפיצה!!! יש להכין פיצה כלשהיא, באיזו וריאציה שרוצים.

אבל אני הרי מאלה שמזמינה, כי מי עושה פיצה???.

ואז התחילו חברי לקבוצה להעלות מתכונים ותמונות של שלל פיצות בכל מיני צורות: פיצה מכרובית, בלי גלוטן, עם גלוטן, עם חצילים, מלאווח, פוקאצ’ה, ואני אללי המוח ריק ואין לי שום רעיון.

בשלב ראשון עשיתי את הפיצה של גלי דוידסון סגל (המהממת), שהייתה הצלחה אדירה ואיתי שלי אמר:”אמא, זה יותר טוב מפיצה דומינוס”, שזו ללא ספק מחמאה אדירה.

פיצה 3

פיצה 1

אבל מה ששל גלי של גלי, ואני צריכה משהו משלי, אז נשמתי עמוק ונזכרתי במאפינס פיצה!!!

פיצה 5

אז לפני שאני עפה לערמות הכביסה שמחכות לי (אני דיי סגורה על זה שהגרביים זה סוג של קונספירציה!!).

 הינה המתכון למאפינס פיצה

1 כוס חלב

2 ביצים

רבע כוס שמן זית

כפית מלח

3 עגבניות חתוכות לקוביות

2 כוסות קמח תופח

כוס גבינת מוצרלה ועוד קצת לקישוט

3 פסים של רוטב עגבניות ובזילקום של דורות

קוביית שום של דורות

 אופן ההכנה:

בקערה טורפים ביצים, כוס חלב ,שמן זית ומלח.

בקערה אחרת מנפים את הקמח, יוצרים גומה ומוסיפים את בלילת הביצים בזרימה תוך כדי ערבוב.

כשמתקבלת עיסה דביקה מוסיפים את העגבניות החתוכות, רוטב העגבניות השום וגבינת המוצרלה.

משמנים תבנית שקעים וממלאים אותה בבלילה.

מקשטים למעלה בעוד קצת מוצרלה ואופים 15 דקות על חום של 190 מעלות בתנור שחומם מראש.

 

עוד מהבלוג של איילת השחר סגל

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

גיל המעבר? אני?

   נכנסתי אליה לאוטו וקבלתי מבול של צעקות על האיחורים שלה, לא שלי, ואני לא הבנתי למה היא צועקת בכלל, אף פעם לא שמעתי אותה צועקת, היא תמיד הייתה הכי רגועה. והגענו לארוחת...

תצוגה מקדימה

את מה שהלב שלי בחר - איך שורדים 30 שנה של זוגיות

"החיים הם כמו רכבת הרים, יש עליות ויש ירידות, אבל זו החלטה שלכם אם להנות מהנסיעה או לצעוק". ולנטיינס דיי בפתח וזה הביא אותי לחשוב על זוגיות רבת השנים בה אני מצויה. זוגיות היא אכן סוג של מסע וסוג של רכבת הרים ויש בה עליות ויש...

תגובות

פורסם לפני 1 year

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה