הבלוג של איילת השחר סגל

שחר של יום חדש

איילת השחר סגל, אם ל- 2 חיילים (דור ואורי), ולאיתי בן ה 9, כן כן מאותו בן זוג מהמם בשם גיל. בעלת עסק עצמאי בשם "דעת קהל" המספק תוכן איכותי לאירועים. אוהבת אופנה וגם עובדת ב"ליאת ומירב" בגדי מעצבים בכפר סבא... +עוד

איילת השחר סגל, אם ל- 2 חיילים (דור ואורי), ולאיתי בן ה 9, כן כן מאותו בן זוג מהמם בשם גיל. בעלת עסק עצמאי בשם "דעת קהל" המספק תוכן איכותי לאירועים. אוהבת אופנה וגם עובדת ב"ליאת ומירב" בגדי מעצבים בכפר סבא הירוקה. אוהבת לבשל,המטבח משמח אותי ואין לדעתי תבלין שלא מצוי במגירת התבלינים שלי.

עדכונים:

פוסטים: 65

החל מינואר 2017

מישהו שלח לי מתנות קטנות

13/04/2017

 כולם כתבו על סיום הקורס בדן גורמה, הקורס המיוחד הזה בו זכיתי להשתתף.

אני לא כתבתי על זה, כנראה בגלל שאני לא אוהבת פרידות וגם לא טובה בהם במיוחד.

אז החלטתי לא להיפרד בעיקר משום שקבלתי בקורס מתנות קטנות ומקסימות בדמותם של אנשים מדהימים שהיו במשך כ – 3 חודשים כמו משפחה,

וכנראה שרובם ימשיך להיות חלק מחיי.

חוצמזה קבלנו גם מתנות אחרות ויפות, ובין השאר קבלנו מתנות מחברת “נעמן”, שהפרזנטור שלה הוא איך לא השף אסף גרניט ההורס.

קטונתי מלהיות אסף גרניט, אבל אהבתי למטבח והבישולים מבקשת את קניית כל הגאדג’טים שיהיה לי גם קל ונעים.

אני מודה שפעם חברת “נעמן” עשתה לי קונוטציה של משהו ארכאי ומיושן.

אבל מאז הקורס דעתי השתנתה, ובמחלקת מדור הפירגונים, יש להם מוצרים פשוט מעולים, ששדרגו לי את המטבח ביג טיים.

קיבלנו סכין שאני לא זזה בלעדיה במטבח, קלה ונוחה וחותכת הכל.מצה בריי 1

והשוס הכי גדול שקבלנו במתנה זה המחבת הדו צדדי, פשוט גאוני.

מצה בריי 3

————————————————————————————————————————————-

 אני מהזן הזה שאוהב מצות, מבחינתי אין כמו מצה עם חמאה, אני יכולה לחיות על זה, או מצה עם שוקולד, היש יותר טעים מזה?

ויש כמובן וריאציות שונות להכנת עוגות ממצות וכל מיני דברים טעימים אחרים.

היום יש מצות שונות ומשונות שפעם לא היו, ללא גלוטן, מצה קלה, עם דבש, עם שוקולד ובלי, ואני אוהבת את המצה הקלאסית, זו שאני בוחרת מה למרוח עליה.

בילדותי, אני זוכרת את אימי שוקדת על מטעמי החג, כדי שיהיה כל פעם משהו טעים אחר.

ובעיקר אני זוכרת את המצה בריי, כל יום אחרת ומפתיעה, וכל כך  טעימה.

וככה אני מכינה למשפחתי היום, כל יום אחרת , אבל הם אוהבים ממש אחת ומיוחדת במינה, עשירה, טעימה וממש קלה להכנה:

אז מה צריך:

6 מצות

3 ביצים

כחצי כוס מים חמים

1 בצל קצוץ מטוגן עד להזהבה במעט שמן

צרור כוסברה

צרור פטרוזיליה

מצה בריי 6

חצי כוס גבינה מגוררת כלשהיא (אני השתמשתי במוצרלה)

מלח, פלפל שחור לפי הטעם.

הכנה:

לוקחים קערה ושוברים בה את המצות, מוזגים מעט מים חמים ומערבבים, לא לשים את כל החצי כוס מיד, כל פעם מעט עד שהמצות רטובות במידה (לא עיסה רטובה מידי אבל גם לא יבשה).

מצה בריי 4

מוסיפים את הבצל המטוגן עם השמן ומערבבים.

מצה בריי 5

מוסיפים את הביצים מערבבים ואז מוסיפים את העשבי תיבול, הגבינה המגוררת, מלח ופלפל ומעבירים למחבת לטיגון משני הצדדים.

מצה בריי 7

 

מצה בריי 8

מצה בריי 12

מצה בריי 14

אורי שלי אמון על הסלט ויותר מזה לא צריך כלום.

 

בתיאבון וחג שמח!!

עוד מהבלוג של איילת השחר סגל

גיל המעבר? אני?

   נכנסתי אליה לאוטו וקבלתי מבול של צעקות על האיחורים שלה, לא שלי, ואני לא הבנתי למה היא צועקת בכלל, אף פעם לא שמעתי אותה צועקת, היא תמיד הייתה הכי רגועה. והגענו לארוחת...

תצוגה מקדימה

את מה שהלב שלי בחר - איך שורדים 30 שנה של זוגיות

"החיים הם כמו רכבת הרים, יש עליות ויש ירידות, אבל זו החלטה שלכם אם להנות מהנסיעה או לצעוק". ולנטיינס דיי בפתח וזה הביא אותי לחשוב על זוגיות רבת השנים בה אני מצויה. זוגיות היא אכן סוג של מסע וסוג של רכבת הרים ויש בה עליות ויש...

תגובות

פורסם לפני 1 year

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה