הבלוג של איילת השחר סגל

שחר של יום חדש

איילת השחר סגל, אם ל- 2 חיילים (דור ואורי), ולאיתי בן ה 9, כן כן מאותו בן זוג מהמם בשם גיל. בעלת עסק עצמאי בשם "דעת קהל" המספק תוכן איכותי לאירועים. אוהבת אופנה וגם עובדת ב"ליאת ומירב" בגדי מעצבים בכפר סבא... +עוד

איילת השחר סגל, אם ל- 2 חיילים (דור ואורי), ולאיתי בן ה 9, כן כן מאותו בן זוג מהמם בשם גיל. בעלת עסק עצמאי בשם "דעת קהל" המספק תוכן איכותי לאירועים. אוהבת אופנה וגם עובדת ב"ליאת ומירב" בגדי מעצבים בכפר סבא הירוקה. אוהבת לבשל,המטבח משמח אותי ואין לדעתי תבלין שלא מצוי במגירת התבלינים שלי.

עדכונים:

פוסטים: 64

החל מינואר 2017

אתם עומדים להתאהב, מושלם ליד הקפה או התה

06/01/2019

עוגות קצפת ועוגות עשירות אינן אהובות עלי ועל בני ביתי.

אנחנו אוהבים את העוגות הבחושות והעוגיות למיניהן, שאיתן הקפה או התה פשוט מושלם, קרי עוגת התפוזים עם השקדים הנפלאה הזו :http://saloona.co.il/ayeletsegal/?p=301

 

אז אני תרה אחר רעיונות שיספקו את גחמת “המשהו” המתוק ליד הקפה.

קדרת עוף 20

ביום שישי האחרון הכנתי את המאפינס שקדים הזה, שחוסל במהירות והעמיד אותי שוב ליד קערת המיקסר, אבל הם כל כך קלים, שתוך רבע שעה כבר היו בתנור 12 נוספים.

 

אז מה צריך:

100 גר’ שמן קנולה

250 גר’ שמנת מתוקה

3 ביצים

175 גר’ קמח

מאפינס שקדים 10

1 שקית אבקת אפיה

200 גר’ סוכר – (אני חילקתי ל 100 גר’ סוכר לבן ו 100 גר’ סוכר חום)

מאפינס שקדים 2

100 גר’ שקדים מולבנים

200 גר’ סירופ מייפל

מנג’טים מספר 4

 

איך :

מחממים תנור ל 175 מעלות ומסדרים את התבנית עם המנג’טים.

 

בקערת מיקסר שמים את כל החומרים, מלבד השקדים וסירופ המייפל ומערבלים למסה אחידה

 

מעברים לכלי מזיגה ומזגים לכל מנג’ט כמעט עד הסוף, משאירים כרבע פנוי.

מצפים את המסה בשקדים מולבנים פרוסים.

מאפינס שקדים 5

מכניסים ל 20 דקות אפיה, לאחר 20 דקות מוציאים ושמים על כל מאפין כף סירופ מייפל ומכניסים לעוד כ – 5 דקות אפיה.

 מאפינס שקדים 7

קל וטעים בטירוף.

 

 מאפינס שקדים 6

 

עוד מהבלוג של איילת השחר סגל

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

סלט שומר, פטריות ושעועית ירוקה נפלא והכי בריא שיש

"אנחנו אוכלים ביחד ארוחת שישי?" שאלתי אותה בוואטסאפ . זה טקסט שאני שולחת אליה בדרך כלל ביום רביעי. מאז שהורי אינם עוד איתנו, היא כל מה שנשאר לי, אחותי הגדולה. משתדלות לא לוותר על ארוחות שישי ביחד ובדרך כלל בקיץ אוכלים אצלהם...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

אם זה טוב לבר רפאלי, זה בטח טוב גם לי

אף פעם לא הייתי בדיקור, תמיד פחדתי, אני לא טובה במחטים, שונאת זריקות, אפילו בשרשרת החיול בצבא התעלפתי במהלך החיסונים. את דורית יצחק, בעלת תואר בביולוגיה ועוסקת ברפואה סינית, פגשתי לראשונה בקורס בישול של סלונה. אי אפשר לא...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה