הבלוג של איילת ודליה

שפים במטבח

הי, אנו איילת ודליה - אם ובת שפית וקונדיטורית בבלוג זה נשתף אתכם במתכונים מעולים, קלים וידידותיים.

עדכונים:

פוסטים: 13

עוקבים: 2

החל מיוני 2013

4 ירכיים שטופות

4 פולקעס שטופות

1/2 קילו תפוחי אדמה חתוכים בצורת סירות

למרינדה:

3 כפות סילאן

3 כפות רוטב צ’ילי מתוק

1/4 כוס שמן

1 כף גדושה פפריקה מעושנת

מלח, פלפל

ההכנה:

מסדרים את חלקי העוף והתפוחי אדמה במגש או בתבנית .

מחממים תנור ל – 180 מעלות .

בקערה נפרדת מערבבים את חומרי הרוטב שופכים מעל העוף ותפוחי האדמה ומערבבים .

רצוי להכין את העוף במגש ביחד עם הרוטב יום לפני ההכנה במקרר שיספוג את טעמי המרינדה.

אופים כשעה – שעה וחצי עד שהעוף ותפוחי האדמה משחימים .

בתאבון

עוד מהבלוג של איילת ודליה

תצוגה מקדימה

סלט עגבניות שרי עם בזיליקום ושום

שלום לכולם , אודותינו איילת דניאל / דליה אברהם - – שף קונדיטורית את אהבתי לבישול ואפייה קיבלתי בהשראת שלושת השפים הפרטיים במשפחה...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

עוגת שמרים ריקוטה

מצרכים: לבצק 1 שקית שימרית 100 מ"ל חלב 1 כוס סוכר 4 ביצים 1 ק"ג קמח 400 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות 1 כפית מלח למלית 300 גר' גבינת ריקוטה 500 גר' גבינה לבנה 3/4 כוס סוכר 3...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

מוסקה חצילים ובשר

מוסקה חצילים ובשר החומרים: 2 חצילים פרוסים לפרוסות עבות מלח תרסיס שמן נייר אפיה חומרים למלית : 700 ג"ר בשר בקר רזה 1 בצל קצוץ 2 שיני שום כתושות בזיליקום...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה