הבלוג של איילת ודליה

שפים במטבח

הי, אנו איילת ודליה - אם ובת שפית וקונדיטורית בבלוג זה נשתף אתכם במתכונים מעולים, קלים וידידותיים.

עדכונים:

פוסטים: 13

עוקבים: 2

החל מיוני 2013

קולים את החציל על האש.

מוציאים את החלק הפנימי בעזרת מזלג ומועכים

שמים במסננת פלסטיק עם מלח להגרת הנוזלים .

מעבירים לקערה נפרדת.

קוצצים :

פטרוזליה , כוסברה, בצל ירוק, גמבה, מלפפון חמוץ , מלפפון ירוק ללא הגרעינים

ומוסיפים לקערת החציל .

מתבלים :

4 כפות מיץ מהמלפפון החמוץ (מקופסת השימורים)

1/2 כפית שמן

מלח

פלפל,

מעט מלח לימון לשימור

מערבבים הכל ואוכלים .

עוד מהבלוג של איילת ודליה

תצוגה מקדימה

סלט עגבניות שרי עם בזיליקום ושום

שלום לכולם , אודותינו איילת דניאל / דליה אברהם - – שף קונדיטורית את אהבתי לבישול ואפייה קיבלתי בהשראת שלושת השפים הפרטיים במשפחה...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

עוגת שמרים ריקוטה

מצרכים: לבצק 1 שקית שימרית 100 מ"ל חלב 1 כוס סוכר 4 ביצים 1 ק"ג קמח 400 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות 1 כפית מלח למלית 300 גר' גבינת ריקוטה 500 גר' גבינה לבנה 3/4 כוס סוכר 3...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

מוסקה חצילים ובשר

מוסקה חצילים ובשר החומרים: 2 חצילים פרוסים לפרוסות עבות מלח תרסיס שמן נייר אפיה חומרים למלית : 700 ג"ר בשר בקר רזה 1 בצל קצוץ 2 שיני שום כתושות בזיליקום...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 1 year

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מקרא:

  • פוסט בירידה
  • פוסט בעלייה
  • פוסט דורך במקום
  • פוסט חדש במצעד

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

בחזרה למעלה