הבלוג של איילת ודליה

שפים במטבח

הי, אנו איילת ודליה - אם ובת שפית וקונדיטורית בבלוג זה נשתף אתכם במתכונים מעולים, קלים וידידותיים.

עדכונים:

פוסטים: 13

עוקבים: 2

החל מיוני 2013

קולים את החציל על האש.

מוציאים את החלק הפנימי בעזרת מזלג ומועכים

שמים במסננת פלסטיק עם מלח להגרת הנוזלים .

מעבירים לקערה נפרדת.

קוצצים :

פטרוזליה , כוסברה, בצל ירוק, גמבה, מלפפון חמוץ , מלפפון ירוק ללא הגרעינים

ומוסיפים לקערת החציל .

מתבלים :

4 כפות מיץ מהמלפפון החמוץ (מקופסת השימורים)

1/2 כפית שמן

מלח

פלפל,

מעט מלח לימון לשימור

מערבבים הכל ואוכלים .

עוד מהבלוג של איילת ודליה

תצוגה מקדימה

סלט עגבניות שרי עם בזיליקום ושום

שלום לכולם , אודותינו איילת דניאל / דליה אברהם - – שף קונדיטורית את אהבתי לבישול ואפייה קיבלתי בהשראת שלושת השפים הפרטיים במשפחה...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

לחמניות מהירות

לחמניות 1/2 שקית שמרית 3 כפות סוכר 1 כוס מים חמימים 3.5 כוסות קמח 1 ביצה 1 כפית מלח 1/4 כוס שמן קנולה. אופן ההכנה: מערבבים בקערה מים חמים+ שמרים מוסיפים סוכר...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

מלבי עם בוטנים קוקוס וסירופ אדום במי ורדים

1 ליטר חלב + 1/2 כוס קופסת שמנת מתוקה 1/3 כוס קורנפלור 1/2 כוס סוכר קוקוס בוטנים טחונים להכנת הרוטב: לערבב בקערה  6 כפות סירופ בטעם פטל עם כף סוכר ו- 1/2 כפית קטנה של מי ורדים (יש לדייק בכמות מי הורדים מכיוון שטעמום מאוד...

תגובות

פורסם לפני 1 year

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מקרא:

  • פוסט בירידה
  • פוסט בעלייה
  • פוסט דורך במקום
  • פוסט חדש במצעד

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

בחזרה למעלה