הבלוג של איילת ודליה

שפים במטבח

הי, אנו איילת ודליה - אם ובת שפית וקונדיטורית בבלוג זה נשתף אתכם במתכונים מעולים, קלים וידידותיים.

עדכונים:

פוסטים: 13

עוקבים: 2

החל מיוני 2013

שלום לכולם ,

אודותינו

איילת דניאל / דליה אברהם – – שף קונדיטורית

את אהבתי לבישול ואפייה קיבלתי בהשראת שלושת השפים הפרטיים במשפחה שלי

שף דליה– אימי , שף יהודה – דודי ושפית העל – דייזי סבתי היקרה,
שהייתה במשך 25 שנה השף הפרטי של מכון וינגייט .

למדתי 3 שנים בתדמור בישול ואפייה והפכתי את הלימוד לחווייה הפרטית
שלי בבית

משתפת אתכם במתכון לסלט עגבניות שרי עם שום ובזיליקום שהינו מתכון
נפלא

טעים , בריא וקליל לארוחות ערב , אינו מצריך חומרים מיוחדים ועבודה רבה.

סלסלת עגבניות שרי

חבילת בזיליקום טרי

חצי ראש שום חתוך לרצועות קטנות

חותכים את עגבניות השרי לחצי

שוטפים את הבזיליקום וקוצצים לרצועות דקות

קוצצים את השום לרצועות דקות

שמים את כל החומרים בקערה ומוסיפים לימון שמן זית וקורט מלח .

מערבבים ומגישים .

מתכון מצויין המתלווה לארוחות ערב, לברביקיו, או סתם בתור נשנוש.

המשך יום מעולה לכולם

תיהנו,

עוד מהבלוג של איילת ודליה

תצוגה מקדימה

לחמניות מהירות

לחמניות 1/2 שקית שמרית 3 כפות סוכר 1 כוס מים חמימים 3.5 כוסות קמח 1 ביצה 1 כפית מלח 1/4 כוס שמן קנולה. אופן ההכנה: מערבבים בקערה מים חמים+ שמרים מוסיפים סוכר...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

מלבי עם בוטנים קוקוס וסירופ אדום במי ורדים

1 ליטר חלב + 1/2 כוס קופסת שמנת מתוקה 1/3 כוס קורנפלור 1/2 כוס סוכר קוקוס בוטנים טחונים להכנת הרוטב: לערבב בקערה  6 כפות סירופ בטעם פטל עם כף סוכר ו- 1/2 כפית קטנה של מי ורדים (יש לדייק בכמות מי הורדים מכיוון שטעמום מאוד...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

עגבניות בעשבי תיבול

החומרים : כחצי קילו עגבניות פרוסות שמן זית מלח גס פלפל גרוס עשבי תיבול ההכנה: מניחים את העגבניות בתבנית מערבבים עם כל התבלינים ואופים בחום בינוני 150 מעלות כ - 20 דקות בתאבון ...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 1 year

חם בבלוגים

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מקרא:

  • פוסט בירידה
  • פוסט בעלייה
  • פוסט דורך במקום
  • פוסט חדש במצעד

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

בחזרה למעלה