הבלוג של אביטל סבג

אביטל סבג

אביטל סבג

עדכונים:

פוסטים: 14

החל מאוגוסט 2010

החורף מתעתע בנו כהרגלו בארץ זבת חלב

הפשלנו השרוול ונכנסנו להכין סלטשיחזק אותנו לקראת הימים הקרים

שלל אצות לחיזוק הברזל והיוד, במיוחד לנשים שביננו שזקוקות לתוספת יוד ברגעי משבר PMS

ירקות טריים מלאי סיבים מבורכים למערכת העיכול שמתעקשת לעיתים לשדר התרוקנות

נבטים שונים שיתנו לנו מנה של אנזימים

ג’ינג’ר שמחמם ומחזק בתכונותיו התרפואידיות הנפלאות

ומה שחשוב,להנות מרוטב העשוי מחמצמצות,מליחות וטיפה של מתיקות ממנדרינה אורגנית והחלבון שלא פחות חשוב במנה של סלט זה , טופו אורגני לא מהונדס !

קבלו את הסלט של היום!בהצלחה רבה
דרושים לכמות של 4 סועדים:

כוס אצות ווקאמה

כוס אצות אראמה

גזר

כוס נבטי חמנייה

כוס נבטי מונג

אבוקדו

100 גרם טופו

כף ג’ינג’ר מגורר

כף רוטב סויה

כף שמן שומשום

קלמנטינה

לימון
אופן ההכנה:

משרים את האצות במים למשך רבע שעה, שוטפים היטב ומייבשים במסננת.

מגרדים את הגזר,חותכים את האבוקדו ללא הקליפה לקוביות,

חותכים את הטופו לקוביות קטנות,

מערבבים את האצות עם הנבטים והירקות.

סוחטים את הלימון והקלמנטינה, מערבבים בכלי יחד עם רוטב הסויה, ג’ינגר ויוצקים מעל הסלט, מערבבים היטב ומגישים!

ניתן לפזר שומשום מעל

למתכונים טבעיים נוספים, מוזמנים לבקר ב avitality.co.il

עוד מהבלוג של אביטל סבג

תצוגה מקדימה

נבחרת השייקים לחורף

מהו שייק? שייק הוא משקה שנוצר בבלנדר ככל שהבלנדר עם מנוע יותר חזק השייק יצא עם מרקם קטיפתי מה זה שייק ירוק? בלשון המקצועית הוא נקרא גם גרין סמודי מה שהופך אותו לירוק זה...

תגובות

פורסם לפני 9 years
תצוגה מקדימה

מרקים לחורף חם

חורף הגיע בלי תרוצים מצעד המרקים (7) שיחממו לכם את החורף יאירו את המקרר ויתנו לכם נחת וחיוך חורף חמים וטעים 1. מרק אפונה חצויה עם ברוקולי דרושים: קילו אפונה חצויה 10 שיני...

תגובות

פורסם לפני 9 years
תצוגה מקדימה

קקאו, מזון האלים

טוב, כל אוהבי השוקולד שבינינו מזמן כבר שמעו ואמצו בחום את המעמד החדש של הקקאו כמזון בריא, מזין ויש אף המגדירים אותו כמזון - על ממש. לאכילת קקאו על בסיס יומי יש סיבות רבות: 1. מקור...

תגובות

פורסם לפני 9 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה