הבלוג של   אביגייל פולק כהן

פיסות מהחיים

אשה של, אמא של. קוראת,כותבת,אופה ומבשלת. ועכשיו גם משתפת אתכן/ם בפיסות מהחיים שלי

עדכונים:

פוסטים: 310

החל מפברואר 2012

פרחי כרובית קטנים בציפוי מפתיע של ביסלי.

02/05/2013

משהו קטן וטעים לנשנוש.

יש במתכון הזה חיבור של שני דברים אהובים עליי: כרובית וחטיפים.

כרובית היא המלכה מבחינתי (וחציל הוא המלך)

ואני אוהבת חטיפים. מאוד אוהבת. במבה,ביסלי,תפוצ’יפס (וגב’ זוכוביצקי,אל תצקצקי בלשונך. לא בריא אבל לי זה טעים)

החלטתי איפוא,לחבר את שתי האהבות האלה לכדי חטיף אחד.

אי אפשר להסביר כמה שזה קראנצ’י וטעים אבל אני מזהירה מראש,תכינו הרבה כי זה נחטף ונגמר במהירות.

למי שבכל זאת רוצה אפשר גם לאפות אותם.

מצרכים:

1 כרובית מפורקת לפרחים קטנים

2 ביצים

1 כוס ביסלי גריל (או כל טעם אחר)

1 כוס תפוצ’יפס

לבשל את פרחי הכרובית כ-20 דק’ (שלא תהיה רכה מדי) להוציא מהמיים ולצנן.

לשים בשקית את החטיפים ולרסקם בעזרת פטיש שניצלים או לחילופין לרסקם במעבד מזון.

לטרוף את הביצים

לחמם 3 כפות שמן במחבת רחבה

לטבול כל פרח כרובית בביצה ואז בפירורי החטיפים ולהכניס למחבת.

לטגן 1-2 דקות תוך כדי שהופכים את הכרובית.

להוציא ולהניח על נייר סופג.

ולמה שלא תשדרגו עם קצת טחינה מלמעלה…

מתכוני כרובית נוספים

לעוד מתכונים וחדשות בתחום האוכל כנסו לדף של סלונה אוכל

עוד מהבלוג של   אביגייל פולק כהן

תצוגה מקדימה

עוגת קרמבו – געגוע לסתיו

כבר בתחילת ספטמבר אני מחכה לשני הדברים המבשרים את בוא הסתיו. נחליאלי וקרמבו. כשאני רואה את הציפור הקטנה והמקסימה הזו מקפצת אנה ואנה אני מתמלאת אושר וחיוך אינסופי. הקייץ נגמר סופסוף אפשר להתחיל לנשום ומייד מחפשת  את...

תצוגה מקדימה

לחמניות מתוקות

"סבתא מה תביאי לי כשתבואי ?" הייתי שואלת את סבתי כשהייתי קטנה "א זיסע בולקע פאר א זיסע מיידלע"  (לחמניה מתוקה לילדה מתוקה) היא היתה עונה ביידיש ואני הייתי צוחקת באושר מהשפה הנהדרת הזו. לימים,כשבגרתי והתחלתי לשחק עם בצק...

תצוגה מקדימה

עוגת וופלים נוסטלגית

ראיתי אותן לא מזמן בסופר ושקעתי בנוסטלגיה שנים רבות אחורה... בילדותי, אחת העוגות של ימי שישי היתה עוגת וופלים.  היו אלה דפי וופל גדולים ומרובעים. אימי היתה מכינה קרם שוקולד מקקאו וחלבה ומורחת בנדיבות בין הוופלים ושמה...

תגובות

פורסם לפני 7 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה