הבלוג של   אביגייל פולק כהן

פיסות מהחיים

אשה של, אמא של. קוראת,כותבת,אופה ומבשלת. ועכשיו גם משתפת אתכן/ם בפיסות מהחיים שלי

עדכונים:

פוסטים: 310

החל מפברואר 2012

השתתפתי יחד עם בלוגרים נוספים בסיור בשוק לוינסקי במסגרת פעילות של חברת ‘סוגת’ למציאת הטעם השישי בסידרת תערובות התיבול לאורז.

09/02/2013

במסגרת פעילות של חברת סוגת למציאת הטעם השישי בסדרת תערובות התיבול לאורז הוזמנתי יחד עם בלוגרים ובלוגריות נוספים ונציגים מחברת סוגת לסיור בשוק לוינסקי כדי להריח,להתרשם ולנסות לקבל כיוון לגבי מציאת טעם התערובת החדש.

השף יאיר פיינברג הדריך את הסיור ויחד איתו יצאנו לבקר בחנויות ודוכנים מלאים בכל טוב.

לאחר טעימות ודברי הסבר הגענו לחנות המפעל ממנה רוכשת סוגת את מרכיבי תערובות התיבול. על שולחן מלא בצנצנות עם מבחר של ירקות מיובשים ושפע תבלינים ניסינו ליצור כל אחד את התערובת הרצויה והטעימה לו.

לסיום קיבלנו מסוגת שי נאה שכלל את מוצרי החברה וסט סכיני איכות של ארקוסטיל.

התערובת שהכנתי מבוססת בעיקר על טעם של ילדים. ילדים,רובם לפחות לא אוהבים צבע ירוק באוכל וטעם דומיננטי מדי ולכן,לאחר ששאלתי את ילדיי החלטתי להכין תערובת תיבול צהובה וזה המתכון שלה:

כוס אורז

2 כפות עדשים מטוגנים ומיובשים

כף שום יבש

כף בצל מטוגן יבש

כף תפוחי אדמה מיובשים

2 פטריות מיובשות וקצוצות

קורט בזיליקום יבש

רבע כפית כורכום

מעט מלח

2 כוסות מיים

לשים בסיר כף שמן את האורז ושאר המצרכים ולטגן על אש קטנה 5 דקות.

להוסיף 2 כוסות מיים רותחים לסגור את הסיר ולבשל כ10 דקות עד שהאורז יבש ממיים.

לכבות את האש ולהשאיר את הסיר סגור לעוד 5 דקות.

גם אתם יכולים להשתתף ואם יש לכם תיבול מיוחד לאורז היכנסו לפעילות שתפו את התיבול שלכם ואם תזכו סוגת תשווק את התיבול שלכם באריזה חדשה עם קרדיט לזוכה.

להשתתפות בתחרות הכנסו לדף של סוגת

עוד מהבלוג של   אביגייל פולק כהן

תצוגה מקדימה

עוגת קרמבו – געגוע לסתיו

כבר בתחילת ספטמבר אני מחכה לשני הדברים המבשרים את בוא הסתיו. נחליאלי וקרמבו. כשאני רואה את הציפור הקטנה והמקסימה הזו מקפצת אנה ואנה אני מתמלאת אושר וחיוך אינסופי. הקייץ נגמר סופסוף אפשר להתחיל לנשום ומייד מחפשת  את...

תצוגה מקדימה

לחמניות מתוקות

"סבתא מה תביאי לי כשתבואי ?" הייתי שואלת את סבתי כשהייתי קטנה "א זיסע בולקע פאר א זיסע מיידלע"  (לחמניה מתוקה לילדה מתוקה) היא היתה עונה ביידיש ואני הייתי צוחקת באושר מהשפה הנהדרת הזו. לימים,כשבגרתי והתחלתי לשחק עם בצק...

תצוגה מקדימה

עוגת וופלים נוסטלגית

ראיתי אותן לא מזמן בסופר ושקעתי בנוסטלגיה שנים רבות אחורה... בילדותי, אחת העוגות של ימי שישי היתה עוגת וופלים.  היו אלה דפי וופל גדולים ומרובעים. אימי היתה מכינה קרם שוקולד מקקאו וחלבה ומורחת בנדיבות בין הוופלים ושמה...

תגובות

פורסם לפני 8 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה