הבלוג של   אביגייל פולק כהן

פיסות מהחיים

אשה של, אמא של. קוראת,כותבת,אופה ומבשלת. ועכשיו גם משתפת אתכן/ם בפיסות מהחיים שלי

עדכונים:

פוסטים: 310

החל מפברואר 2012

עוגות גבינה קטנות ואישיות

06/02/2013

עוגות גבינה אישיות כי יש משהו יפה ועדין בהגשת קינוח אישי. העיצוב עדין,התוספות הן לפי טעם אישי.

אלו בהחלט לא עוגות לשומרי משקל אז שימו לב!

מצרכים לבסיס:

100-150 גר’ בסקוויטים או עוגיות חמאה כלשהן

70 גר’ חמאה או מחמאה מומסת

לרסק את הביסקוויטים,לערבב עם החמאה.

בתוך תבניות מאפינס חד פעמיות (כ-8 תבניות)לשים כ-2 כפות מתערובת הבסקוויטים ,להדק היטב ולהכניס למקפיא.

למלית:

1 שמנת מתוקה

250 גר’ גבינה לבנה 5%

1/2 כוס חלב

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

2 סוכר וניל

גרידת לימון מחצי לימון

1/4 כוס סוכר (או יותר לפי הטעם)

במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ,פודינג,סוכר וסוכר וניל.

מנמיכים את מהירות המיקסר (כאן אפשר לעבור לערבוב בכף) מוסיפים את הגבינה וגרידת הלימון ומערבבים היטב.

מוציאים מהקפיא את תחתיות הבסקוויטים ובעזרת כף או שקית זילוף יוצקים מתערובת הגבינה עד לגובה התבנית.

מחזירים למקפיא לשעתיים.

מוציאים מהמקפיא,מפזרים תוספות אהובות כגון שוקולד מגורד,סוכריות,אוכמניות.

מגישים או מעבירים למקרר עד להגשה.

מומלץ להכין את העוגות יום או לפחות כמה שעות לפני ההגשה לקבלת עוגות יציבות.

לעוד מתכונים לעוגת קרמבו ולעוגת פנקייק

 

לקראת חג השבועות המתקרב תוכלו למצוא מתכונים לחג גם בקטגוריית שבועות אצלי בבלוג 

 

עוד מהבלוג של   אביגייל פולק כהן

תצוגה מקדימה

עוגת קרמבו – געגוע לסתיו

כבר בתחילת ספטמבר אני מחכה לשני הדברים המבשרים את בוא הסתיו. נחליאלי וקרמבו. כשאני רואה את הציפור הקטנה והמקסימה הזו מקפצת אנה ואנה אני מתמלאת אושר וחיוך אינסופי. הקייץ נגמר סופסוף אפשר להתחיל לנשום ומייד מחפשת  את...

תצוגה מקדימה

לחמניות מתוקות

"סבתא מה תביאי לי כשתבואי ?" הייתי שואלת את סבתי כשהייתי קטנה "א זיסע בולקע פאר א זיסע מיידלע"  (לחמניה מתוקה לילדה מתוקה) היא היתה עונה ביידיש ואני הייתי צוחקת באושר מהשפה הנהדרת הזו. לימים,כשבגרתי והתחלתי לשחק עם בצק...

תצוגה מקדימה

עוגת וופלים נוסטלגית

ראיתי אותן לא מזמן בסופר ושקעתי בנוסטלגיה שנים רבות אחורה... בילדותי, אחת העוגות של ימי שישי היתה עוגת וופלים.  היו אלה דפי וופל גדולים ומרובעים. אימי היתה מכינה קרם שוקולד מקקאו וחלבה ומורחת בנדיבות בין הוופלים ושמה...

תגובות

פורסם לפני 7 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה