הבלוג של   אביגייל פולק כהן

פיסות מהחיים

אשה של, אמא של. קוראת,כותבת,אופה ומבשלת. ועכשיו גם משתפת אתכן/ם בפיסות מהחיים שלי

עדכונים:

פוסטים: 310

עוקבים: 217

החל מפברואר 2012

גם מאפינס גם מילקי והכל בקערה אחת

26/10/2014

בברלין המילקי יותר זול

בלונדון אנשים יותר יפים

וונצואלה אין דומה לה

בדרום ספרד ירד ברד

אבל אין לי ארץ אחרת!

מאפינס מילקי שוקולדיים עם קצפת לבנה וטעימה. מי צריך ברלין מי?!

מצרכים ל12 מאפינס:

2 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

3 ביצים

1 כוס סוכר

3 כפות קקאו

חצי כוס שמן

1 מעדן מילקי (כן,עם הקצפת) או כל מעדן שוקולד אחר

כוס מיים רותחים ובתוכם כפית נס קפה

לחמם תנור ל 180 מעלות

בעזרת מטרפה ידנית לטרוף ביצים ,סוכר ושמן.

להוסיף מעדן שוקולד ולהמשיך לטרוף.

להוסיף קמח,קקאו  ואבקת אפיה ולערבב .

להוסיף את המיים הרותחים ולערבב עד קבלת בלילה אחידה.

בתבנית מאפינס לשים עטרות נייר (מנג’טים) אפשר לאפות גם בתבניות סיליקון

לצקת 3/4 הגובה בלילה

לאפות כ15-20 דקות. לבדוק בעזרת קיסם שהמאפינס מוכנים.

לקרר את המאפינס לגמרי.

להכנת הקרם:

1 שמנת מתוקה

חבילת פודינג וניל

1/2 כוס חלב

להקציף יחד לקרם יציב.

למלא שקית זילוף בקרם.

כאן ישנם 2 אפשרויות הכנה:

לזלף על המאפינס גבעה יפה של קרם ואפשרות שניה היא להוציא מעט מתוכן המאפינס בעזרת כפית ולמלא את החור בקרם.

לשמור בקירור.

1

 

אהבתם? פרגנו בלייק קטן או תגובה חביבה :)

אהבתם ורוצים לקבל למייל כל פוסט חדש שלי? לחצו למעלה על ‘עקוב אחרי’ ותשארו מעודכנים

2

 

 

 

עוד מהבלוג של   אביגייל פולק כהן

תצוגה מקדימה

עוגת קרמבו – געגוע לסתיו

כבר בתחילת ספטמבר אני מחכה לשני הדברים המבשרים את בוא הסתיו. נחליאלי וקרמבו. כשאני רואה את הציפור הקטנה והמקסימה הזו מקפצת אנה ואנה אני מתמלאת אושר וחיוך אינסופי. הקייץ נגמר סופסוף אפשר להתחיל לנשום ומייד מחפשת  את...

תצוגה מקדימה

לחמניות מתוקות

"סבתא מה תביאי לי כשתבואי ?" הייתי שואלת את סבתי כשהייתי קטנה "א זיסע בולקע פאר א זיסע מיידלע"  (לחמניה מתוקה לילדה מתוקה) היא היתה עונה ביידיש ואני הייתי צוחקת באושר מהשפה הנהדרת הזו. לימים,כשבגרתי והתחלתי לשחק עם בצק...

תצוגה מקדימה

עוגת וופלים נוסטלגית

ראיתי אותן לא מזמן בסופר ושקעתי בנוסטלגיה שנים רבות אחורה... בילדותי, אחת העוגות של ימי שישי היתה עוגת וופלים.  היו אלה דפי וופל גדולים ומרובעים. אימי היתה מכינה קרם שוקולד מקקאו וחלבה ומורחת בנדיבות בין הוופלים ושמה...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה