הבלוג של   אביגייל פולק כהן

פיסות מהחיים

אשה של, אמא של. קוראת,כותבת,אופה ומבשלת. ועכשיו גם משתפת אתכן/ם בפיסות מהחיים שלי

עדכונים:

פוסטים: 310

עוקבים: 217

החל מפברואר 2012

טבעות בצל בציפוי טמפורה וביסלי. תענוג קטן,מושחת וטעים.

09/10/2013

לפעמים מותר להתענג על משהו קטן ומושחת וטבעות הבצל האלה הן בדיוק הדבר הזה.

כאן הוספתי שידרוג שלי, מעבר לציפוי הטמפורה ציפיתי אותן גם בפירורי ביסלי גריל.

את התענוג הזה תוכלו להבין רק כשתכינו ותטעמו.

מצרכים:

2 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות. מפרידים את הפרוסות לעיגולים נפרדים.

לטמפורה:

1 כוס קמח

רבע כפית סודה לשתיה

חצי כפית פפריקה

כף מיונז

1 כוס מיים

שמים את החומרים בקערה למעט המיים ומערבבים.

מוסיפים את המיים כל פעם קצת ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית או כף לאט עד שנוצרת בלילה אחידה.

במעבד מזון מרסקים חבילה של ביסלי גריל או ביסלי מעורבב עם תפוצ’יפס .

מחממים בסיר שמן עמוק .

טובלים כל טבעת בצל בטמפורה ומעבירים אותה לקערה עם הביסלי ומצפים היטב.

מכניסים לסיר עם השמן.

מטגנים עד הזהבה מוציאים מהשמן ומניחים או על נייר סופג או בתוך מסננת.

ניתן לוותר על הביסלי ולטגן רק עם הטמפורה או להחליף את הביסלי בפירורי לחם.

מוזמנים גם להכין פשטידת בצל פרווה


עוד מהבלוג של   אביגייל פולק כהן

תצוגה מקדימה

עוגת קרמבו – געגוע לסתיו

כבר בתחילת ספטמבר אני מחכה לשני הדברים המבשרים את בוא הסתיו. נחליאלי וקרמבו. כשאני רואה את הציפור הקטנה והמקסימה הזו מקפצת אנה ואנה אני מתמלאת אושר וחיוך אינסופי. הקייץ נגמר סופסוף אפשר להתחיל לנשום ומייד מחפשת  את...

תצוגה מקדימה

לחמניות מתוקות

"סבתא מה תביאי לי כשתבואי ?" הייתי שואלת את סבתי כשהייתי קטנה "א זיסע בולקע פאר א זיסע מיידלע"  (לחמניה מתוקה לילדה מתוקה) היא היתה עונה ביידיש ואני הייתי צוחקת באושר מהשפה הנהדרת הזו. לימים,כשבגרתי והתחלתי לשחק עם בצק...

תצוגה מקדימה

עוגת וופלים נוסטלגית

ראיתי אותן לא מזמן בסופר ושקעתי בנוסטלגיה שנים רבות אחורה... בילדותי, אחת העוגות של ימי שישי היתה עוגת וופלים.  היו אלה דפי וופל גדולים ומרובעים. אימי היתה מכינה קרם שוקולד מקקאו וחלבה ומורחת בנדיבות בין הוופלים ושמה...

תגובות

פורסם לפני 6 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה