טיפים, המלצות, אטרקציות, מתכונים, פעילויות עם ילדים ועוד מניסיוני כאמא ל-2 בנות. עוד תוכלו למצוא בדף של תשאלו את אמא של בפייסבוק http://www.facebook.com/askmother
עדכונים:
פוסטים: 305
עוקבים: 115
החל מאפריל 2012
מחזמר קצבי המשלב מוזיקה ושירים עם סיפור על חברות, חלומות, סודות, שקרים ואתגר. ההצגה מספרת את סיפורם של ערן, יויו (יואב) ומאיה, 3 חברי ילדות, שמגיל 5 מבלים בבית העץ, שבנה להם אבא של ערן. שם הם הקימו גם את הלהקה שלהם, להקת ילדי בית העץ, ששרה ומנגנת שירים שערן כתב. הסיפור שלהם שזור בשירים, שמשתלבים בעלילת הסיפור. בכיתה ו’ מגיע לשכונה ילד חדש, אמיר, שרוצה להצרף לחבורה שלהם. ערן לא רוצה לצרף אותו לחבורה, אבל מאיה משכנעת אותו, שאמיר יכול להשתלב בלהקה שלהם ולעזור להם לנצח בתחרות כשרונות צעירים, שתזכה את המקום הראשון בהופעה על בימת יום העצמאות בעיר. ערן משתכנע לצרף את אמיר, אבל כל הזמן מקננת בו התחושה, שאמיר מסתיר משהו.
באמצע החזרות לתחרות יויו מגיע לבית העץ מזיע ומתנשף. הוא מספר לשאר החבורה, שהציבו שלט ענק, שמודיע על כך שהולכים להרוס תוך מספר ימים את החורשה, שבה נמצא בית העץ שלהם ובמקומו מתכננים לסלול כביש חדש, שאמור להתחבר אל השכונה החדשה שבונים באזור. ילדי בית העץ מחליטים לעשות מעשה ולצאת נגד המזימה. ערן מציע לגשת מיד למשרדים של מנהלת הפרוייקט ולהפוך שם שולחן. אמיר נחרד לשמע הרעיון ומציע להחתים את כל תושבי השכונה על עצומה, שאותה יציגו לראש העיר, שיהיה נוכח בתחרות הכשרונות.
/
ילדי בית העץ, צילום: בני גם זו לטובה
ילדי בית העץ יוצאים להחתים את התושבים ונוטשים את החזרות לתחרות ולכן הם מגיעים למקום האחרון בתחרות. עצובים על המקום שהגיעו אליו, הם ניגשים לראש העיר בתקווה שהעצומה תעזור למנוע את הריסת החורשה, אך מגלים שפוליטיקה וכסף מונעים מהמבוגרים להקשיב להם. הם לא מוותרים ומחליטים לעשות שביתה, להתבצר בבית העץ ולהעלות פוסט לפייסבוק עם תמונה שלהם. אמיר לא מוכן להצטלם איתם וההתנהגות שלו גורמת להם למריבה. בבוקר הם מגלים שהפוסט שלהם הפך לוויראלי והם הגיעו עד לחדשות. תוך זמן קצר הם מגלים מדוע אמיר נמנע מלהציג את פניו. האמת גורמת לקרע בין החברים ורגע לפני שהם נכנעים, מגיעה הצלה ממקור לא צפוי. ילדי בית העץ יוצאים למאבק להצלת החורשה ובית העץ בעידוד תושבים, חברים ומשפחה.
איך נגמר המאבק ומה עולה בגורל בית העץ? ממליצה לכם לצפות בהצגה ולגלות. ההצגה קצבית ומשעשעת, מלמדת שאסור להרים ידיים בקלות וגם כשנראה שאבדו כל הסיכויים, כדאי להתאמץ למצוא רעיון אחר, שיפתור את הבעיה. השחקנים נכנסים לדמויות הילדים ומשחקים נפלא.
הקטנה שלי (כיתה ד) נהנתה בהצגה ובסופה אמרה, שההצגה מעבירה מסר, שהמבוגרים צריכים להקשיב לילדים ולא לזלזל בהם או להתייחס אליהם כאל לא מבינים, רק בגלל שהם קטנים. הגדולה (כיתה ז) נהנתה רק בחלקים מההצגה, בעיקר מהשירים ובקטעים המצחיקים. לדעתי ההצגה מתאימה לילדים בגילאי 8-12.
ילדי בית העץ, תיאטרון המדיטק, גולדה מאיר 6 חולון, טלפון: 03-5021552
ההצגה הבאה ב-2.7.16 בשעה 10:30
לרכישת כרטיסים לחצו כאן
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות