הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

yosi_2את יוסי סוכרי אני מכירה לפני שהיה לסופר שזכה בפרסים חשובים כמו”פרס ברנר, פרס המכון הישראלי בוושינגטון, פרס ראש הממשלה ולפני שנה תורגם הספר להצגה בניויורק שמבוססת על ספרו בנגזי ברגן בלזן.

למעשה אני מכירה אותו בנסיבות חברתיות כאשר שנינו בילינו בשנות התשעים באותה סביבה חברתית ובאותם מועדונים תל אביבים ,רקדנו לאותם או צלילים מורכבים וחדים שהחיים באותה תקופה זמנו לנו.
עכשיו לרגל צאת ספר החדש של סוכרי א מ ז ל ג (שאני ממליצה עליו בחום משום שהוא מעולה).
היות ומראות רחובות שוק הכרמל מסתחררים סביבי , החלטתי להזמין את סוכרי לטיול איתי בשוק הכרמל ,השטח האינטימי שלי,הרחובות והסמטאות הסודיים שלי בשוק.
בלי לאבד שליטה , לאט לאט,להכיר את שפת השוק.

עוד מהבלוג של ענת אלשטיין

תצוגה מקדימה

החמין הספרדי ירושלמי של רבקה אילון קראוס

טעמים ושירים הם הזיכרונות הכי משמעותיים בחיים שלי. הם מביאים איתם תחושה חזקה של התרגשות מתחדשת, עמוקה ומשמעותית. גם טעמו של החמין הכי טעים שידעתי, לפני המון שנים, נצרב בפה...

תצוגה מקדימה

עונת הפיטנגו

גדרות צמחים רבות צומחות בארץ,  מפרידות בין כפר לכביש בין דרכי גישה לרכוש פרטי,  בין מטע למרעה,  מציינות גבולות ומהוות מחסומים בלתי  עבירים. מונעות או לפחות מנסות למנוע...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

צ'ילי אנוגדה , פלפלים ממולאים בפירות יבשים

פעם ראשונה שפגשתי את איתמר דוידוב הייתה בלעדיו.(ופעם שניה ושלישית. בעצם, איתמר היה החבר הדמיוני שלי - הוא נכנס לחיי בלי לדעת או להרגיש ואף פעם לא נפגשנו) עד...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה