הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

תשכחו כל מה שידעתם על נקניקיות !
רק אל תשכחו את המוסיקה!
זאב טנא האיש, מהנדס המזון הכי בכיר פה והמוסיקאי הוותיק.

הכרתי אותו ברוקסן. המוסד המיתולוגי, בתחילת עבודתי בתעשיית המוסיקה.
חושבת שזה היה בשנת 1989?
זאב הוציא את האלבום ״חתול שחור״ אם אני לא טועה… ומאז הזאב ממשיך לחבוט בממסד ובחברה, בהומור הפרטי שלו עם טקסטים אנושיים והתמסרותו למוסיקה ולאוכל.
בלי פוזה ובלי בולשיט.
מוסיקה היא רק חלק מהחבילה. זאב מתפרנס מהיותו מהנדס המזון הבכיר בארץ. הוא זה שפיתח את המוצרים הכי הכי מדליקים, לדוגמא את השניצלים של מאמא עוף.
ועכשיו את ״פ ר נ ק״ רשת נקניקיות פרי פיתוחו – כמו שהוא מאמין שנקניקיה צריכה להיות ותבינו -הביס המושלם.

וכנראה כמו שבקורס בניסים שלמדתי: שכל מה שקורה הוא מדוייק, פגשתי את זאב
טנא בבנק היום, מסתבר שאנחנו באותו הסניף… וישר זאב הזמין אותי להופעה שלו ב ״תמונע״ הערב ב21:30. כן ההופעה היום!!!!!imageimage
ברחוב שונצינו 8 . בתל אביב!
החלטתי ללכת להופעה ולהכין בבית את הנקניקיות בבית לילדים שלי… פשוט מדהימות.

עוד מהבלוג של ענת אלשטיין

תצוגה מקדימה

החמין הספרדי ירושלמי של רבקה אילון קראוס

טעמים ושירים הם הזיכרונות הכי משמעותיים בחיים שלי. הם מביאים איתם תחושה חזקה של התרגשות מתחדשת, עמוקה ומשמעותית. גם טעמו של החמין הכי טעים שידעתי, לפני המון שנים, נצרב בפה...

תצוגה מקדימה

עונת הפיטנגו

גדרות צמחים רבות צומחות בארץ,  מפרידות בין כפר לכביש בין דרכי גישה לרכוש פרטי,  בין מטע למרעה,  מציינות גבולות ומהוות מחסומים בלתי  עבירים. מונעות או לפחות מנסות למנוע...

תגובות

תגיות:

פורסם לפני 7 years
תצוגה מקדימה

צ'ילי אנוגדה , פלפלים ממולאים בפירות יבשים

פעם ראשונה שפגשתי את איתמר דוידוב הייתה בלעדיו.(ופעם שניה ושלישית. בעצם, איתמר היה החבר הדמיוני שלי - הוא נכנס לחיי בלי לדעת או להרגיש ואף פעם לא נפגשנו) עד...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה