הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון לינואר, 2019

  • ענת אלשטיין

    30 שנה לנענע דיסק - יומהולדת שמח

    תצוגה מקדימה

    עם כל הכבוד למהפכות המוסיקה שהתרחשו ב-30 השנים האחרונות, לא היתה כמו מהפכת המוסיקה שחולל ניצן זעירא שהקים בשנת 1989 את נענע דיסק חברת התקליטים האינדי הראשונה (חברת התקליטים העצמאית) בישראל החוגגת בימים אלה יומהולדת – 30! ולכבוד היומולדת הושק פרוייקט ובו הפלייליסטים שבחרו האמנים של נענע דיסק בעבר ובהווה – בספוטיפיי. אני אישית מאד ...

    תגובות

    פורסם לפני 10 months
  • ענת אלשטיין

    הברווז שלי - מזוגג, מקורמל, מתוק וקצת חריף

    תצוגה מקדימה

    הפעם הראשונה שטעמתי ברווז הייתה בתקופת בחינות הבגרות. למדתי אצל חברה שלהוריה יש מסעדה של אוכל יהודי בתל אביב. בכל שבת היה מגיע משלוח של אוכל מהמסעדה לארוחת הצהריים. בשבת ההיא, הגיע ברווז צלוי לארוחה. הטעם הקריספי והשמנוני של הברווז היה מפתיע ושובה. הייתי נערה בת 17 שמתענגת על טייק אווי של ברווז צלוי, עסיסי ומזוגג – זו התמונה שעומדת...

    תגובות

    פורסם לפני 10 months

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה