הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון לספטמבר, 2017

  • ענת אלשטיין

    סיור אוכל בעיר העתיקה בירושלים - שפים מבשלים שלום

    תצוגה מקדימה

    התשוקה למצוא אוכל טוב בעיר העתיקה בירושלים לא עזבה אותי מעולם. שנים של חיפושים במהלכם ‏שאלתי, בדקתי, חיפשתי ולא קיבלתי את התשובה. ולפתע השבוע, זכיתי להשתתף בחגיגה קולנרית ‏אמיתית בעיר העתיקה בירושלים.‏ ח ו מ ו ס ‏ פעם ראשונה שלמדתי לעומק מה זה חומוס. פעם ראשונה שהבנתי שחומוס הוא ענין רציני ממש על ‏גבול ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • ענת אלשטיין

    טופו שוחה בתפוחים ותפוזים סחוטים עם אצות

    תצוגה מקדימה

    מנה עשירה במרכיבים בריאים, מפוצצת בטעמים, וכל כולה בהכנה קלילה, עם קצת עזרה מחברים טובים במטבח. כעיקרית או כתוספת - תנסו אותה בבית...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה