הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון למאי, 2016

  • ענת אלשטיין

    הכל בגלל עכוב קטן

    תצוגה מקדימה

    הכל התחיל כמו תמיד במקרה.. לפני חודש העלתי מתכון להכנת עכוב. הקוץ הנדיר שנקרא עכוב, המופיע באביב, ומי שיודע איך לטפל בו זוכהלהגיע ללב שלו ולחוות חוויה נדירה של טעם, פשוט שיחק אותה. בעצם, העכוב הוא ארטישוק בר, דומה בקוציו לארטישוק הרגיל, רק גדל פרא במרחבים. נירית בן דור, חברתי משוק האיכרים בנמל תל אביב, ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה