הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון לדצמבר, 2015

  • ענת אלשטיין

    המרק של מוסי Musi Penster

    תצוגה מקדימה

       המרק של מוסי חיכיתי להשראה,  חיכיתי וחיכיתי, בשבילי השראה זה הקסם הזה שגורם לי לעשות דברים  במיוחד בכדי לבשל,, בשבילי השראה,זה לאסוף את המחשבות והתחושות ולהפוך אותן לטעם. להוציא את התחושה דרך הבישול. ופתאום זה הגיע  ככה בהפתעה  ,הגעתי לשוק הכרמל ונתקעתי מול שפע של דגים,,  מולים ,,שרימס.. סרטנים,,  -התבלבלתי , נעמדתי  ולא זזתי, ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years
  • ענת אלשטיין

    לביבות סלק בטטה ותפוחי אדמה לנר השמיני

    תצוגה מקדימה

    [caption id="attachment_550" align="aligncenter" width="1200"] לביבת סלק בטטה ותפוח אדמה[/caption]...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years
  • ענת אלשטיין

    חנוכה וחג ההודייה

    תצוגה מקדימה

    המתכון שלי למאכל הכי אמריקני בעולם - תרנגול הודו של חג ההודיה. צלוי, נימוח, מענג, עם טעם שאנחנו הישראלי לא מכירים, שאפילו אמריקנים עם מסורת של שנים - התאהבו בו...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה