הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון לאוקטובר, 2015

  • ענת אלשטיין

    בהמשך לפוסט הקודם.... סגירת מעגל פרק ב' - בצלצלי פנינה ממולאים בבשר ברוטב רימונים -anatcooking

    תצוגה מקדימה

    לכבוד איתמר דוידוב, הכנתי את המנה החגיגית והטעימה מספר הבישול של איתמר “רק אוכל טוב”; ‘בצלים ממולאים בבשר ברוטב רימונים’ בגרסת מחווה שלי למנה. פשוט עפתי עליה, בצלי פנינה ושאלוט ממולאים, קטנטנים, יפים וטעימים. בצלי שאלוט ובצלצלי פנינה ממולאים בבשר ברוטב רימונים חומרים: 6 בצלי שאלוט 6 בצלי פנינה בינוניים לבנים 1 שן שום...

    תגובות

    פורסם לפני 4 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה