הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון למאי, 2015

  • ענת אלשטיין

    לחג השבועות!! מאפה עלה סיגר גבינות וקישואים.

    תצוגה מקדימה

      מנה שהתעלפתי עליה ,,, מתכון של רועי טל…. המוכשר 10 עלי סיגר חצויים 6 קישואים או זוקיני מגורד חצי קג גבינת ריקוטה 100 גר׳ פרמז׳ן 2 שיני שום כתושות מלח אטלנטי פלפל גרוס לפי הטעם חצי צרור פטרוזיליה קצוץ חצי כוס קמח איך מכינים: מכינים את המלית מערבבים בקערה את הריקוטה שום פרמזן והקמח ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה