הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון לינואר, 2015

  • ענת אלשטיין

    תבשיל הארטישוק והאפונה שטל אהבה במיוחד

    תצוגה מקדימה

    ג’וב ראשון שלי בתל אביב, 1984 ,שם הכל התחיל. התחלתי לעבוד במשרד פרסום חדש ,משולש הזהב.  כן כן, מצאתי את עצמי בכור היתוך של מודעות לרשת שוקן, הולכת חוזרת, עובדת. אני לא זוכרת בדיוק איך התוודעתי לשכנה ממול. היא פתחה לפני את הדלת ושאלה אותי אם אני העובדת החדשה. בהססנות ובהפתעה עניתי כן, ואז החלה ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה