הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון לדצמבר, 2014

  • ענת אלשטיין

    מאפה תרד תורכי עם תפוח אדמה ופרמזן

    תצוגה מקדימה

    חג החנוכה… נחגג השבוע… התארחתי אצל חברתי הטובה, אורית ברום, שאותה אוהבת ומעריכה על כישוריה הרבים במטבח של זבולון עשר בפלורנטין. המקום המופלא שלה עם האוכל המיוחד שאורית רוקחת באצבעות הקסם שלה. קבלו מתכון של המנה שאורית הכינה בשבילי, אחת הטעימות שטעמתי, פשוט נס של טעם. החומרים ואופן ההכנה: המנה מורכבת משכבות רכות של תפוח ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה