הבלוג של ענת אלשטיין

הבלוג של ענת

נולדתי במטבח, והתבשלתי על הגז, כשנייר כסף מכסה אותי. ככה לפחות אני מרגישה. סירים, הם חברי הקרובים. תבלינים הם חלק מהמשפחה. כן, אני בשלנית. חושבת אוכל, הולכת אוכל וחיה אוכל כמעט מסביב לשעון....

עדכונים:

פוסטים: 47

החל מאוגוסט 2011

    ארכיון ליוני, 2014

  • ענת אלשטיין

    הבייבי-ארטישוקים שלי

    תצוגה מקדימה

    כלים וצילום: מיכל טיקוצ’ינסקי הארטישוק נחשב לירק יפה תואר ומעורר תשוקה. הדרך אל ליבו קשה עם ייסוריים אמיתיים. רק מי שקילף ארטישוק יודע למה אני מתכוונת. עלי הארטישוק ממש עוקצים, כמו קיפוד ששולף את קוציו. אפילו הפרקים והאצבעות כואבים מהתהליך. למרות כל זה, כשמגיעים את הלב טעמו משכיח את הכאב – כמו בצירי לידה – ...

    תגובות

    פורסם לפני 5 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה